harun yazdı:bence de Orient'in hiç spor bir tarzı yok, deri kordonla ve takım elbise ile takılabilecek bir saat gibi duruyor. silikon kayış o saate olmamış. ancak güç rezervi göstergesinin olması bir avantaj
ozanxos yazdı:1000 TL bütçeniz var ise kesinlikle daha üst düzey birşey alın derim.Bu fiyatlarda M-Force alınabilir ya da 2. el temiz bir PRS516 alınabilir.Geçen gün prs516 yı kolumda denedim bir dahaki hedeflerim arasında yer edindi kendisine
Edit: Otomatik PRS516
Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 2925/detay
arkadaşı tanımıyorum kendim bakınırken görmüştüm iyi bir pazarlık ile bütçenize yakın bir miktara alabilirsiniz.
kovebos24 yazdı:ozanxos yazdı:1000 TL bütçeniz var ise kesinlikle daha üst düzey birşey alın derim.Bu fiyatlarda M-Force alınabilir ya da 2. el temiz bir PRS516 alınabilir.Geçen gün prs516 yı kolumda denedim bir dahaki hedeflerim arasında yer edindi kendisine
Edit: Otomatik PRS516
Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 2925/detay
arkadaşı tanımıyorum kendim bakınırken görmüştüm iyi bir pazarlık ile bütçenize yakın bir miktara alabilirsiniz.
Celik bilezik dusunmuyorum. Silikon olarak tissotta guzel modeller mevcut mu? M force dediginiz silikon kayisli olanimi diyorsunuz?
kovebos24 yazdı:harun yazdı:bence de Orient'in hiç spor bir tarzı yok, deri kordonla ve takım elbise ile takılabilecek bir saat gibi duruyor. silikon kayış o saate olmamış. ancak güç rezervi göstergesinin olması bir avantaj
Silikon kayisli saat aradigim icin o saat dikkatimi cekti. arkadaslarimda şık bir saat dediler. Saatin goruntusu kotumu sizce?
harun yazdı:kovebos24 yazdı:harun yazdı:bence de Orient'in hiç spor bir tarzı yok, deri kordonla ve takım elbise ile takılabilecek bir saat gibi duruyor. silikon kayış o saate olmamış. ancak güç rezervi göstergesinin olması bir avantaj
Silikon kayisli saat aradigim icin o saat dikkatimi cekti. arkadaslarimda şık bir saat dediler. Saatin goruntusu kotumu sizce?
saat de görüntüsü de gayet güzel, dediğim gibi güç rezervi göstergesi de bir avantaj, ancak silikon kayışla takılmaya uygun bir saat değil...
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: doukan1997 ve 116 misafir
|