TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient ve Seiko Arasında Tercih

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Orient ve Seiko Arasında Tercih

Mesaj hawkeye5429 » 23 Oca 2016, 17:53

Seiko
Kullanıcı avatarı
hawkeye5429

Mesaj harun » 24 Oca 2016, 16:12

bence de Orient'in hiç spor bir tarzı yok, deri kordonla ve takım elbise ile takılabilecek bir saat gibi duruyor. silikon kayış o saate olmamış. ancak güç rezervi göstergesinin olması bir avantaj
Kullanıcı avatarı
harun

Mesaj ozanxos » 24 Oca 2016, 17:33

1000 TL bütçeniz var ise kesinlikle daha üst düzey birşey alın derim.Bu fiyatlarda M-Force alınabilir ya da 2. el temiz bir PRS516 alınabilir.Geçen gün prs516 yı kolumda denedim bir dahaki hedeflerim arasında yer edindi kendisine :thumbup:

Edit: Otomatik PRS516 :D

Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 2925/detay
arkadaşı tanımıyorum kendim bakınırken görmüştüm iyi bir pazarlık ile bütçenize yakın bir miktara alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Mesaj kovebos24 » 25 Oca 2016, 01:42

harun yazdı:bence de Orient'in hiç spor bir tarzı yok, deri kordonla ve takım elbise ile takılabilecek bir saat gibi duruyor. silikon kayış o saate olmamış. ancak güç rezervi göstergesinin olması bir avantaj

Silikon kayisli saat aradigim icin o saat dikkatimi cekti. arkadaslarimda şık bir saat dediler. Saatin goruntusu kotumu sizce?
Kullanıcı avatarı
kovebos24

Mesaj kovebos24 » 25 Oca 2016, 01:43

ozanxos yazdı:1000 TL bütçeniz var ise kesinlikle daha üst düzey birşey alın derim.Bu fiyatlarda M-Force alınabilir ya da 2. el temiz bir PRS516 alınabilir.Geçen gün prs516 yı kolumda denedim bir dahaki hedeflerim arasında yer edindi kendisine :thumbup:

arkadaşı tanımıyorum kendim bakınırken görmüştüm iyi bir pazarlık ile bütçenize yakın bir miktara alabilirsiniz.

Celik bilezik dusunmuyorum. Silikon olarak tissotta guzel modeller mevcut mu? M force dediginiz silikon kayisli olanimi diyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
kovebos24

Mesaj ozanxos » 25 Oca 2016, 10:38

kovebos24 yazdı:
ozanxos yazdı:1000 TL bütçeniz var ise kesinlikle daha üst düzey birşey alın derim.Bu fiyatlarda M-Force alınabilir ya da 2. el temiz bir PRS516 alınabilir.Geçen gün prs516 yı kolumda denedim bir dahaki hedeflerim arasında yer edindi kendisine :thumbup:

Celik bilezik dusunmuyorum. Silikon olarak tissotta guzel modeller mevcut mu? M force dediginiz silikon kayisli olanimi diyorsunuz?

M-Force un bütün serilerine silikon kayış gider bence.Ama silikon kayışlı versiyon almak yerine çelik kordonlu versiyon alıp yanına bir silikon kayış almak daha mantıklı.2 sinin kutu içeriği olarak da bulunduğu çok güzel bir model var :
Orient SEL06002B0
Resim

Bu modele aslan saatte 1800TL fiyat çekiyorlar ama iyi bir araştırma ile sıfırını 1200-1100 TL ye bulmak mümkün.
Edit: Saatin çapı 48mm ince bir bileğiniz var ise almamanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Mesaj harun » 25 Oca 2016, 15:31

kovebos24 yazdı:
harun yazdı:bence de Orient'in hiç spor bir tarzı yok, deri kordonla ve takım elbise ile takılabilecek bir saat gibi duruyor. silikon kayış o saate olmamış. ancak güç rezervi göstergesinin olması bir avantaj

Silikon kayisli saat aradigim icin o saat dikkatimi cekti. arkadaslarimda şık bir saat dediler. Saatin goruntusu kotumu sizce?

saat de görüntüsü de gayet güzel, dediğim gibi güç rezervi göstergesi de bir avantaj, ancak silikon kayışla takılmaya uygun bir saat değil...
Kullanıcı avatarı
harun

Mesaj kovebos24 » 26 Oca 2016, 02:37

harun yazdı:
kovebos24 yazdı:

saat de görüntüsü de gayet güzel, dediğim gibi güç rezervi göstergesi de bir avantaj, ancak silikon kayışla takılmaya uygun bir saat değil...

Neden uygun degil , takarsam cok komikmi durur bilegimde ki fotografi paylasmistim baktinizmi kotumu durmus?
Kullanıcı avatarı
kovebos24

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: doukan1997 ve 116 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners