TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İki Arada Bir Derede / Tissot Le Locle Seiko SARB065 Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İki Arada Bir Derede / Tissot Le Locle Seiko SARB065 Seç

Mesaj nicholaihel » 26 Şub 2015, 03:08

Benim tercihim JDM bir Seiko olurdu (Japonya'ya giden olmasaydı dahi, hele böyle bir fırsat varken). Hatta SARB065 dışında başka modellere de göz gezdirip Japon alternatifleri değerlendirirdim.

Tissot Le Locke da iyi bir saat (ben visodate'i yeğlerim) ama marka olarak Swiss olsun da (bütçe dahilinde) ne olursa olsun gibi oluyor. Esnek düşünmeli.

Uzun vadede Türkiye'den Tissot'a erişmek de, JDM'den daha kolay. İsterseniz sonra alabilirsiniz. Forumda da zaman zaman satışı oluyor.

Dress watch bakıyorsunuz daha çok sanırım.
Kullanıcı avatarı
nicholaihel

Mesaj khef » 26 Şub 2015, 08:56

Hem ulasilabilir olmasi, hem de su ara Tissot'lardaki dusuk indirim orani sebebiyle; halihazirda Japonya'dan getirtme imkani da varken, JDM olan Cocktail Time'i tercih etmenizi tavsiye ederim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj krms » 26 Şub 2015, 10:32

nicholaihel yazdı:Benim tercihim JDM bir Seiko olurdu (Japonya'ya giden olmasaydı dahi, hele böyle bir fırsat varken). Hatta SARB065 dışında başka modellere de göz gezdirip Japon alternatifleri değerlendirirdim.

Tissot Le Locke da iyi bir saat (ben visodate'i yeğlerim) ama marka olarak Swiss olsun da (bütçe dahilinde) ne olursa olsun gibi oluyor. Esnek düşünmeli.

Uzun vadede Türkiye'den Tissot'a erişmek de, JDM'den daha kolay. İsterseniz sonra alabilirsiniz. Forumda da zaman zaman satışı oluyor.

Dress watch bakıyorsunuz daha çok sanırım.

Evet Dress watch bakıyorum özellikle. Tissot için bende aynı şeyi düşünüyorum.Türkiye'de istediğim zaman elde edebileceğim bir modele sahip ama Seiko'nun istediğim modelini ne yazık ki buradan temin etmek mümkün değil. Dün gece geç saatlere kadar uyku girmedi gözüme.Sanırım karar verdim SARB alacağım :)
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj krms » 26 Şub 2015, 10:35

khef yazdı:Hem ulasilabilir olmasi, hem de su ara Tissot'lardaki dusuk indirim orani sebebiyle; halihazirda Japonya'dan getirtme imkani da varken, JDM olan Cocktail Time'i tercih etmenizi tavsiye ederim. :thumbup:

Sanırım bende tavsiyenize uyacağım :) Dün gece altlı,üstlü değerlendirip Janponlar'dan yana kullandım oyumu :)
İnsanoğlu insan..
Kullanıcı avatarı
krms

Mesaj mosef » 26 Şub 2015, 11:26

hocam hoşgeldiniz foruma. ben de sizin gibi yeni sayılırım ve bu forum sayesinde hergün yeni birşeyler öğreniyorum.
yukarıda da belirtildiği gibi madem japonya'dan gelecek birisi var, kesinlikle bu fırsatı değerlendirin. tissot'yu Türkiyede çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. SARX017 modeline bakmanızı da tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj zgnclskn » 26 Şub 2015, 11:38

Madem öyle sarb serisinin yanı sıra presage serisi sarx lere de bir göz atın derim :thumbup:

Şöyle birkaç örnek vereyim :D

Resim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj zgnclskn » 26 Şub 2015, 11:39

mosef :thumbup: Ben de tam ondan bahsediyordum :)
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj zgnclskn » 26 Şub 2015, 11:58

Bir de şu var model olarak baya beğendiğim, gerçi ben de altın tarzı renklere pek sıcak değilim ama rose olunca belki diyorum, bu model için gayet hoş duruyor yine de :) Siz sevebilirsiniz diye yolluyorum :) sarw010, yine presage serisi bir JDM

Resim
En son zgnclskn tarafından 26 Şub 2015, 12:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners