Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Tekrardan herkese merhaba, kolum kırıldığı için yazamadım. Ancak bu süreçte saat epey önce elime geçti. İlk saatim olması ve saatlerden pek anlamama rağmen saatin kalitesi beni oldukça şaşırttı. İyi bir iş yaptığımı düşünüyorum, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Özellikle snk809 den vazgeçmek epey akıllıca olmuş, zira epey ufak duracakmış o.
(sağ kol alçıda olduğundan dolayı biraz elim titredi)
Sırada şu tip ( http://www.cheapestnatostraps.com/colle ... 2-mm-24-mm ) deri bir zulu kayış almak kaldı. Sanırım snzg15 için 22 mm kayışlara bakacağım. Kayış içinde model, site tavsiyesi olan varsa çok sevinirim; görüşmek üzere...