TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton vs Tissot Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton vs Tissot

Mesaj Sinanist » 03 Nis 2014, 22:40

Sn. Modern60,

Sizin gittiğiniz şehirlerde en çok hangi marka tercih ediliyor... Sizin gözleminiz tabiki...Kaldığınız süre boyunca?

Hamilton, Tissot, Certina?

Şimdiden teşekkür ederim. Çok değerli bir bilgi olacak.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Mesaj Chuck » 04 Nis 2014, 00:13

necati yazdı:
gargamell yazdı:yorumlarınız için teşekkür ederim. Nedendir bilinmez certina ismine alışamadım. değerlendirmeye devam edeceğim. Selamlar.

İsviçre olsun, bilinen olsun diyorsanız tissot. Model ise prs 516, le locle veya visodate. Giyim tarzınıza göre prs516 önde.

Ben de size katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
Chuck

Mesaj Modern60 » 04 Nis 2014, 23:35

İsviçre genelinde alt seviyede Tissot en çok satan durumunda iken, CERTINA orta grupta neredeyse RADO' yu takip ediyor diyebiliriz. Ama İsviçre'de yüksek saatçilikte prestij marka JLC, hemen sonra PP gelmektedir. Bu sıralamada üçüncü marka ise ROLEX...
SWATCH GROUP markalarında ORTA-ÜST lider OMEGA, ikinci LONGINES, üçüncü RADO iken, BLANCPAIN, BREGUET yüksek saatçilik liderleri hemen arkalarında Glashütte ve JACQUET DROZ yer alıyor. TISSOT, en büyük montanda satan marka iken OMEGA en büyük ciro sağlayandır. BLANCPAIN ve BREGUET arasında satış rakamı BREGUET tarafında ama cironun ibresi BLANCPAIN tarafında.
CERTINA, dünya çapında RADO'nun hemen altında ve tercih sebebi kalitesi ile güncel geleneksel yüzleri çok iyi temsil etmesi. Bir de McLaren ve Petronas'ın resmi zaman tutma tercihi CERTINA olduğundan, dünya iyi tanıyor.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj ermansire » 04 Nis 2014, 23:59

frederique constant'ın modellerini de inceleyin derim.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj Sinanist » 05 Nis 2014, 01:31

Cevaplarınız için teşekkürler... Hamilton'un adı bile geçmiyor sanırım...
Kullanıcı avatarı
Sinanist

Mesaj Modern60 » 07 Nis 2014, 21:28

FC den bahsetmedim diye endişelenmeyin. Marka, İsviçre'nin en yüksek hızla büyüyen ve dış dünyada çok tercih edilenlerindendir. Ama İsviçre'deki satışları, fena değil seviyelerinde. Bunun sebebi, biraz da Raymond Weill kiyle de aynı gibi. Çok genç olmaları. Ve bu olguyu, İsviçre içerisinde yıkabilen markalardan birisi LOUIS ERARD tır. Yakın gelecekte FC ve RW de genç olmalarına rağmen İsviçre pazarında hakimiyeti alacaklar. Hayret edilecek bir marka da RADO'dur çünkü kuruluşu 1960 lara dayanır ama 1980 de SWATCH GROUP'un(SMH) kurucu markalarından olması onu tercih edilir hale getirmiştir. HAMILTON, MIDO ki MIDO yu çok beğenirim nedense iç pazarda başarılı değiller. Ama bu olmayacakları anlamına gelmez, grubun gelecek stratejileri hakkında bilgimiz yok henüz.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj necati » 08 Nis 2014, 23:49

Modern60 yazdı:HAMILTON, MIDO ki MIDO yu çok beğenirim nedense iç pazarda başarılı değiller.

Ben biliyorum. Hep day date yüzünden. Güzelim kadranlı saatlerini day date ile bozuyorlar :evil:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Tolgi06 » 09 Nis 2014, 00:48

necati yazdı:
Modern60 yazdı:HAMILTON, MIDO ki MIDO yu çok beğenirim nedense iç pazarda başarılı değiller.

Ben biliyorum. Hep day date yüzünden. Güzelim kadranlı saatlerini day date ile bozuyorlar :evil:

Day-Date olayına ben de çok kıl oluyorum necati. O kadar dengesiz yerleştiriyorlar ki kadrana insanın gözüne batıyor. Bence eğer day-date alıncaksa kadrandaki yerleşim Murice Lacroix Pantos(yani bldiğin Rolex Day-Date'de oldupu gibi olmalı) modellerinde oldupu gibi kadranı bozmadan yerleştirilmeli kadrana.

Sırf bu nedenden ötürü Tissot PRS516 ve Visodate'e hep negatif baktım.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners