TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Sub-C vs Seadweller vs GMT Coke

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Sub-C vs Seadweller vs Gmt coke

Mesaj bentley » 22 Şub 2014, 13:19

2fast4u yazdı:bentley her yeni alternatıf saat için ayrı ayrı danışmak yerine kendi kolunda saati takıp kendı zevkine göre bir degerlendirme yapman gerekir.Çunku burada ayrı kafalarda yazıp çizen cok çeşitli zevklere sahip üyeler var.Halbukı bahsi geçen saatler biri hariç klasık olmuşlar.Benim tavsiyem her gün kullanılacak bir saat ise üçlünün içinde gmt dir.Kullanım konforu ve özellik olarak olarak geniş lug lı sub ve kalın sd den cok daha rahat bir saattir .SD özel bir merakın yoksa kolda sürekli gezdirilecek bir saat değildir.Sertifika konusu benim için önemli değilidr çunku saati değiştirmek istediğimde aldığım yere geri dönüş yaparım koleksiyoner değilim hiçbir saate bağlanmam.Ancak yurtdışında bu bir eksiktir ve eksikliği sadece 200 300 dolar ile ölçülmez.O nedenle ülkemizden hızlı bir şekilde bızim yüzüne bile bakmadığımız kutulu sertifikalı eski kasa saatler esnaflardan sizin bizim pahalı dediğimiz rakkamlara almanya hollanda tarafından toplanmaktadır.Belki cok yıllar sonra bu saatlere avrupada tonla para verip koleksıyonluk bir rolex aldık diyerek sevineceğiz.(Ek olarak bahsi geçen sd baran a ait olan ise tartişmasız temiz bir sd dir)

2fast yorumun icin tesekkurler ancak ilk kisma katilamayacagim.Saatleri tabiki deniyorum ancak koton dan alacagim bir kazak degilki bu sadece deneyip begenmekle karar vereyim.Ciddi bir para verecegim ,ikinci el aliyorum ve forumlarin varolus sebebiyle ortusen bir sureci tercih ediyorum ve bu konuda farkli kisilerin tecrubelerini ve kiymetli olacagini dusundugum yorumlarini bedavadan almis olmuyorum.Ustelik sonralari baskalari da faydalanabilecek.
Ve forumda bu konuda bir sinir olmadigi ve insanlar vakit ayirip cevap verdigi surece her ihtimali burada da sorgulamak isterim.
Hayat gorusum de boyle benim.
Herkesi dinle ama sonunda kendi bildigini yap.
Bak bedavadan sendende birsey aldim yorumunla, belkide sende benden:)
bentley

Re: Rolex Sub-C vs Seadweller vs Gmt coke

Mesaj Murat1907 » 22 Şub 2014, 14:35

No date sub her zaman bulunur, üretimden kalkmasının da söz konusu olmadığını düşünüyorum. Ben seadweller alırdım :) :thumbup:
Eski Kullanıcı Adı: Deacon
Kullanıcı avatarı
Murat1907

Re: Rolex Sub-C vs Seadweller vs GMT Coke

Mesaj onatozer » 22 Şub 2014, 17:23

Duygusal bakınca GMT, mantıklı bakınca Nodate diyorum. SD ye de bos değilim :D
Saka bir yana zor bir tercih, sonucu merakla bekliyorum
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj bentley » 22 Şub 2014, 19:14

Gmt elendi.Finale 2 aday kaldi...
bentley

Mesaj Proscd » 22 Şub 2014, 20:57

Milgauss u elemeyin pişman olmayın :)
Kullanıcı avatarı
Proscd

Mesaj bentley » 23 Şub 2014, 14:02

Haftasonu SD ve No date i gordum.SD onca yasina ragmen 1 yasindaki Sub dan saha temizdi.Ben boyle temiz bir ikinci el Rolex gormemistim daha once. Secimimi isimde surekli takim elbise giydigim icin No date den yana kullandim ama kalbim hala Sd de.Sub i aldigim kisi de arkadasim ve Sd yi almayi dusunuyor ve bu olursa bir sekilde Sd yakinimda olur dusuncesi bir nebze icimde kalan ukteyi hafifletebilir.Gercekten zor bir karar oldu ve kilpayi sub i one gecirdim kendi tercihlerimle.Butcem olsa o saatide almak isterdim ama maalesef hayat o kadarda kolay degil.Herkese yorumlari ve katkilari icin tesekkurler.
bentley

Mesaj Bg17 » 23 Şub 2014, 14:09

Tebrikler ;) gule gule kullanin... Resimleri bekliyoruz....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj hakan1970 » 23 Şub 2014, 14:29

Bentley tebrikler güle gülekullanın :champ:
Kafama takılan bir soru var , forumda no date Submariner a karşı çok büyük saygı var , sanki bir duayen gibi görülüyor.
Şimdi Mercedes alan birisi Elegance model olsun istiyor veya VW alırken Highline olsun istiyor. Konu Sub olunca niçin baz model bu kadar değerli de tarih mercekli olanlar sanki değersizmiş gibi hissettiriliyor ?

Rica etsembiri bunu bunu bana " like I am 6 years old" muş gibi açıklayabilir mi ?
Cümle " Philadelphia" filminden alıntıdır bu arada , filmin hakkını yemeyeyim
Tesekkürler
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullanıcı avatarı
hakan1970

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners