Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
onuratamer » 19 Şub 2014, 21:00
Oy veren ve yorum yapan herkese tesekkurler. Istatistiklerin de gosterdigi tercih olan Milgauss GV den yana kullandim secimimi. Ama benim icin de cok cekismeli bir secim sureci oldu. Fiyat konusunda her 3 secenek de birbirine cok yakindi. Ilk aklimdaki tercih olan siyah Explorer II yi eski saatim olan Submariner a benzerligi (bir degisiklik istedigimden Sub' i satmistim) ve mevcut P.O ya yakinligi sebebiyle elemistim. Beyaz Exp II finishe cok yakindi. Kolumda da gorup begenmistim. Ama Milgauss un yesil cami beni aldi goturdu. Milgauss GV ilk ciktiginda cok pahali bir saatti.Daytona fiyati civarinda alici buluyordu. Simdilerde ise uygun fiyata alinabiliyor. Yine de bana daha degerli bir saat imaji verdi herzaman. Baska secimlerde gorusmek uzere diyelim. Kutu ve saat yolda, bu yuzden acilis bir sure sonra.
Ilerde bir de eski kasa (16600) Seadweller alip uzunca bir sure defteri kapatabilirim.
-

onuratamer
-
ernest0 » 19 Şub 2014, 21:31
Hayirli olsun super secim

İmzanız
Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
-

ernest0
-
Bg17 » 19 Şub 2014, 23:09
Gule gule kullanin,, resimleri bekliyoruz...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
2fast4u » 20 Şub 2014, 08:57
Onurtamer Tebrikler tavsiyeme uydugun icin pisman olmazsin:)bilen bilmeyen yazmasin beyler digerlerinden birini alsaydi kim cekecekti bunun vebalini lutfen:)
The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 131 misafir