gizli değil acık bir omega sempatizanıyım. eskiden iwc de cok begenirdim, hatta 2 3 kere son noktaya kadar pazarlık yapıp vazgecmişliğim vardır (o zamanlar iwc icin tr da pazarlık yapılıp indirim alınabiliyordu). her kolume iwc taktıgımda birseyler eksik geldi, mukemmel hissi yaratan tek iwc 7 days, o rakam da iwc marka imajı icin yuksek bence. İkinci el de de hep dusunup vazgecmişimdir, icime sinmiyor. Eski modelini denediğimde koluma beton dokulmus, mafya tarafıdan suya atılarak infaz edilecek gibi hissetmiştim. yeni versiyon sanki biraz daha zarif gibi ama denemediğim icin sadece olumsuz imaj aklımda.
6 yıldır kullandıgım seamaster hic beni yarı yolda bırakmadı, suyun 45 m altı da dahil, yaklaşık 15 dalış arka arkaya kullandım işe de yaradı, düğünlerde de taktım, gayet şık durdu. kalite olarak eksiğini hissetmedim. ki bu saat genelde begenilmeyen quartz bir saat.
burdaki omega ya bakarsak bence çok şık duruyor. alınabilecek fiyata kesinlikle alınabilir. üstüne şu kadar ekleyip sunu alalım dediğimizde sky is the limit. hep bir daha iyisi, bir daha güzeli var.
omega nın teknolojisi ve birikimi ile cok daha iyisini yapabileceğini kabul ediyorum, ama cok daha iyisini daha yuksek fiyata almak istersem rolex var iste. niye kral ın koltuguna goz diksin, genc yakısıklı prens olarak gunu gun etmek varken

Time is too precious to be measured by a cheap instrument...