Kalite olarak da iyi birşey beklemeyin. Öyle arada bir özel günlerde takmalık bir saattir bence bu. Günlük kullanımda ömrü fazla olmayacaktır. Muadilleri minimum 4 haneli rakamlardan başladığı dusunulerse nefis koreltmelik bir saat olur

Symurg1907 yazdı:HeroFB yazdı:benim tavsiyem hiç bir şeyi satmadan ilk bahsi geçen bütçe ile swatch,seiko ve orient gibi bir saat almanız 1-2 kullandıktan sonra ise imkan olursa yaklaşık 1000-1200 TL civarlarına daha gönlünüze göre ve çok uzun yıllar kullanacağınız bir saat almanız çünkü anladığım kadarıyla 600 TL'ye alacağınız saatte sizi tam anlamıyla mutlu etmeyecek bu yüzden bence bütçeyi saklamakta fayda var
Pekı ama benım ıstedıgım tarzda yanı hem skeleton ve mekanık saat onerınız varmı bu markalar arasından?
Symurg1907 yazdı:HeroFB yazdı:benim tavsiyem hiç bir şeyi satmadan ilk bahsi geçen bütçe ile swatch,seiko ve orient gibi bir saat almanız 1-2 kullandıktan sonra ise imkan olursa yaklaşık 1000-1200 TL civarlarına daha gönlünüze göre ve çok uzun yıllar kullanacağınız bir saat almanız çünkü anladığım kadarıyla 600 TL'ye alacağınız saatte sizi tam anlamıyla mutlu etmeyecek bu yüzden bence bütçeyi saklamakta fayda var
Pekı ama benım ıstedıgım tarzda yanı hem skeleton ve mekanık saat onerınız varmı bu markalar arasından?
Drk yazdı:Skeleton almayın. Ben de zamanında bu aşamalardan geçtim. Saat merakı yeni başlayan biri için iskelet mekanizma çok albenili bir şey gibi gözüküyor ancak zamanla eski ilginizi yitirebilirsiniz. Belirttiğiniz fiyat seviyesindeki iskelet saatler tatmin edicilikten maalesef uzaklar.
HeroFB yazdı:fiyat performans oranı özellikle bahsi geçen bütçelerde en yüksek markalar benim için seiko ve orient (sanırım yalnızca benim için değil genel kabul)
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 123 misafir
|