TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

4000 TL Bütçeye Takım Elbise Uyumlu Saat Önerileriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 4000 TL Bütçeye Takım Elbise Uyumlu Saat Önerileriniz

Mesaj necati » 07 May 2013, 14:46

vmetin yazdı:
necati yazdı:Bir saat alıp uzun süre kullanan (bir süre sonra sıkılıp satıp başka saat peşine düşmeyen) normal insanlar da var :oops: . Böyle insanlar Vmetinin kırmızı bölgesindeki saatleri iç rahatlığı ile alabilir. Ve tabi ki Serxx ne diyorsa dinlenilir :thumbup: :champ:

Onlar zaten foruma filan üye olmuyor abi :D

Aklıma Cem Yılmaz geldi. Doktor kalça çıkığını yerine oturttumu hasta olarak üzerine düşeni yapıp hemen uzaklaşacaksın, yoksa zevke girer gibi birşey diyordu. Foruma üye olup aradığın saati buldunmu üzerine düşeni yapacaksın. Yoksa forum üyleri o kalçayı sök tak yapmaya devam eder :lol:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj altanos » 07 May 2013, 14:50

necati yazdı:... Yoksa forum üyleri o kalçayı sök tak yapmaya devam eder :lol:

Süper tespit üstadım :lol:
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Re: Ynt: 4000 TL Bütçeye Takım Elbise Uyumlu Saat Önerilerin

Mesaj Erdem35 » 07 May 2013, 15:09

Necati tespit yerinde:thumbup:
Ben de bir kac saat bakinayim diye girdiydim foruma... Cıkık yerine oturdu ama ben maalesef kacmakta gec kaldim :grin:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj mlm » 08 May 2013, 19:14

Necati abi :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj scarbo » 08 May 2013, 20:54

Maurice Lacroix tercih edebilirsin ben alırken çok git gel yaşadım ama aldıktan sonra saatimden hiç soğumadım birde sapma oranları çok iyi (masterpiece serisinin)
Kullanıcı avatarı
scarbo

Mesaj gerrardi » 08 May 2013, 21:05

Saati alıp bir sene sonra yeni saatime bütçe oluşturmak için saatimi satıyorum diyeceksen bende pahalı saat alınmasına karşıyım.
Ben yeni bir saat alınca kolumdaki eski saati birine hediye etmişimdir hep.
Saate verilecek para kişinin bütçesiyle alakalıdır. Ayda 100 bin lira kazanan biriyle ayda bin lira kazanan biri aynı bütçeyi ayırmaz bir saate.
Yani kimseye niye 20 bin liralık saat takıyorsun demem..
Kullanıcı avatarı
gerrardi

Mesaj basto » 08 May 2013, 22:48

vmetin yazdı:Bu paralara saat alan arkadaşlar kısa süre sonra daha üst bir saat almak istiyorlar. Ve alınan bu saatler elden çıkarılmak istendiğinde büyük zararlar oluyor. 4000 tl ye alınan bir saat 2500 liraya aylarca bekliyor. Ölücüler 1500 lira vereyim diyor.

Yani bu saatler hem istenen tatmini sağlamıyor hem de zaman ve para kaybettiriyor.

Tamam biz tüccar değiliz amacımız kar etmek değil ama göz göre göre de paramızın büyük kısmını çöpe atmayalım

Şimdi çıkıp ta ben şu fiyata Oris aldım bu fiyata sattım Yada Tag heuer aldıydım nerdeyse kar ettim demesin bunlar istisnadır ve kaideyi bozamazlar.

Çok mantıklı bir düşünce valla. Ama alt sınırı 500'den 1000'e çeksek daha uygun olur sanki :) 1000-6000 arası saat alınmaz ;)

Aradan istisnaları çıkarmalıyız. Hydroconquest gibi. Onun dışında bu kuralı hep aklımın bir köşesinde tutacağım.
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Mesaj Erdem35 » 08 May 2013, 22:54

Murat neden Hydroconquesti istisna yaptın :?: Bu kadar güzel mi sence bu saat yoksa subjektiflik mi yapıyorsun:thumbup:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners