TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Diver vs Tag Heuer Aquaracer

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Oris Diver vs Tag Heuer Aquaracer

Mesaj fsinan » 13 Ara 2012, 18:04

waffenss yazdı:SeRxx'e tamamıyla katılıyorum

fsinan yazdı:forumda bir araştırma yapsan karşılaştırmam var

Fsinan uyarı doğru ama eyer arkadaşla önce bir tanışmışlığınız yoksa üslup yanlış. Özür dileyerek söylemek zorunda hissettim kendimi.

Bu konunun sonuna hiç olmayacak sayın waffenss ama kendi değer yargılarınıza göre vardığınız sonuca saygım var fakat ben kısaca ve pratik olarak arkadaşımıza yardımcı olmak istedim, vaktim olsaydı link'i de koyardım. Sizin üslup konusundaki hassasiyetinize saygı duymakla beraber bunu özel mesaj ile dile getirmenizi isterdim, kaldı ki özelden mesaj atarak yine size belirttim ama siz forumda yazsaydınız keşke dediniz. Gereksiz olurdu ve oldu ancak cidden rahatsız oldum bu müdaheleden o sebeple yazıyorum. Forumumuzda moderatörlerimiz mevcut saygısız, terbiyesiz bir durum sezerlerse müdahele ederler zaten.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Baran » 13 Ara 2012, 19:16

Longines,2 tane ORIS ve TAG kullanmış biri olarak Marka bilinirliği konusunda TAG kesinlikle 1.sırada geliyor.Onu Longines takip ediyor en sona Orıs kalıyor.TAG F1 kullandığımdan onu dışarıda bırakarak diğer 2 saat konusunda yorum yapmam gerekirse Longines malzeme kalitesi olarak kesinlikle Orisi döver ;) Kendine has tarzı oyuncaklı kutularıyla kesinlikle Orıs benım gönlümde ayrı bir yere sahiptir.Alacak olsam Orıs tercih ederdim.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj PhD » 13 Ara 2012, 19:21

fsinan yazdı:

fsinan yazdı:forumda bir araştırma yapsan karşılaştırmam var

Fsinan uyarı doğru ama eyer arkadaşla önce bir tanışmışlığınız yoksa üslup yanlış. Özür dileyerek söylemek zorunda hissettim kendimi.

Bu konunun sonuna hiç olmayacak sayın waffenss ama kendi değer yargılarınıza göre vardığınız sonuca saygım var fakat ben kısaca ve pratik olarak arkadaşımıza yardımcı olmak istedim, vaktim olsaydı link'i de koyardım. Sizin üslup konusundaki hassasiyetinize saygı duymakla beraber bunu özel mesaj ile dile getirmenizi isterdim, kaldı ki özelden mesaj atarak yine size belirttim ama siz forumda yazsaydınız keşke dediniz. Gereksiz olurdu ve oldu ancak cidden rahatsız oldum bu müdaheleden o sebeple yazıyorum. Forumumuzda moderatörlerimiz mevcut saygısız, terbiyesiz bir durum sezerlerse müdahele ederler zaten.

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. İstediğim buydu beklediğim de, keşke özelden de bu hassasiyette olsaydı açıklamanız. Üslup konusunda düşüncemin arkasındayım. Verdiğim rahatsızlık içinde özür dilerim.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj fsinan » 13 Ara 2012, 19:35

waffenss yazdı:
fsinan yazdı:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. İstediğim buydu beklediğim de, keşke özelden de bu hassasiyette olsaydı açıklamanız. Üslup konusunda düşüncemin arkasındayım. Verdiğim rahatsızlık içinde özür dilerim.

Özel adı üstünde özelde kalsın diye özeldir, özelde şöyle yazdın böyle yazdın diye foruma yazılsın diye değildir. Özelde yazılanla ilgili şikayetiniz varsa moderatöre bildiriniz, buraya yazmayınız.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj PhD » 13 Ara 2012, 20:07

"Özür dileyerek söylemek zorunda hissettim kendimi."

Sayın fsinan düşüncemi bitirirken bu cümleyi kullandım. Daha nazik nasıl ifade eder bir insan fikrini bilmiyorum. Özelden içerlediğinizi belli ettiniz. Kendimi ifade etmeye çalıştım siz galiba bunları da laf yetiştirme olarak aldınız.

Özelden son olarak bunu da yazdım. (Kendi yazdıklarımı açıklama hakkına sahibim)
ikimizde bu konuyu uzatmayacak yaşta ve kültürdeyiz büyütülecek bir durum yok fikrimi söyledim siz kabul etmediniz zaten kişide teşekkür etmiş. Haklı olduğunuza inanıyorsanız da ortaya yazmama bozulmayın insanlar beni ayıplar.

Burda da kendimi anlatamadım sanırsam kendinizi yukarıda bir daha ifade ettiniz. Yanıt olarak cümlemin sonunda şunu yazdım.

Üslup konusunda düşüncemin arkasındayım. Verdiğim rahatsızlık içinde özür dilerim.

Size daha ne söylemem gerekiyor. Lütfen uzatmayalım. Düşündüğümü söyledim. Yaşım ve sosyo ekonomik seviyem kendimi ifade etmek için yeterli ve iyi ifade ettiğimi düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj nfs » 13 Ara 2012, 22:45

Ben seramik bezelli Tag Tr de bir alışveriş mağazasında inceledim. Tam hatırlamıyorum ama ilk indirimle 4.650, biraz konusunca da 4.500 tl nakit fiyat aldım. Baya güzel duruyor seramik bezel ;) . Bu arada benim terchim oris olur :D
Kullanıcı avatarı
nfs

Mesaj buTa » 13 Ara 2012, 23:07

Nerde incelediniz nfs. ? Bilgi verebilir mısınız ? Benimde merak ettigim bir model..
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj nfs » 13 Ara 2012, 23:18

Evidence İstanbul Buyaka Avm de yanlış hatırlamıyosam Campanola saatte incelemiştim. Yarin bi daha bakıp kesin bilgi veririm :thumbup:
Kullanıcı avatarı
nfs

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners