TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kaan'a Saat Alıyoruz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kaan'a Saat Alıyoruz

Mesaj asymptote » 03 Eki 2012, 15:00

Kaan için saat yapmaya ne dersin?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mrbars » 03 Eki 2012, 15:04

Çağlar benim geçen sene nürnbergte kaybolan saatim bu. Bana da yurtdışından amcam getirmişti. :D :D
1 yaş için saat olarak kap bir casio. 18 yasina geldiginde de basarsin rolexi koluna :champ:
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj herofb » 03 Eki 2012, 15:14

Mrbars :champ: kısmetse üni hediyesi şimdiden belli ama bakalım casio önce olmak üzere bir kaç adayımız var sanırım bu iş son akşam aceleyle alınmış bir swatch ile biter gibi duruyor :)

asymptote , süper fikir ama nasıl????
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Frax » 03 Eki 2012, 15:42

Baby G olabilir renkli falan kımıl kımıl :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 03 Eki 2012, 15:55

İsmail'cim bence de çok güzel olur ama maalesef hepsi çok büyükler ya da ben bulamadım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 03 Eki 2012, 16:19

herojd11 yazdı:asymptote , süper fikir ama nasıl????

Resim
Diameter 36 mm, height 10.8 mm. Stainless steel case with saphire glass top and bottom. (70$)
Resim
Sellita SW200-1 swiss made clone of 2836-2 (160$)
Resim
white or black blank dial (5$ each)
Resim
Assortment of hour and minute hands (16$)
Resim
Assortment of second hands (6$)

Shipping cost (40$)
Total : 262$ + 40$
Vergi ile birlikte: 314+40=354$=630TL

15-20 $ kauçuk kayış, iyisinden bir iki tane alınabilir..
İyi bir ustaya verirsen, contasıyla birlikte 20-30 liraya toplar hepsini.. Bu arada boş kadrana 1. yaş günü armağanı olduğunu ifade eden süslü bir "1" rakamıyla birlikte Kaan'ın ismini yazdırabilirsin.. ;)

Sen casio yu al yine de, gündelik olarak onu kullansın, bu saati de özel günlerde taksın, babam beni düşünmüş desin sevinsin :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Slayer39 » 03 Eki 2012, 17:12

Sevgili herojd11,
Bir süredir forma girmediğimden bu konuyu atlamışım. Bence çok güzel düşünmüşsün. Benim doğduğum gün bana alınan bir saatim var, geçenlerde Bengisaat Cengiz ustama göndermiş, tamir ettirmiştim, hatta formda da paylaşmıştım fotoğraflarını. Yıllar sonra o saati tekrar koluma takmak beni çok duygulandırmıştı. Her ne kadar kolumda bayan saati gibi dursa da, ki 70-80 li yıllarda saat çapları galiba 30-35mm arasıymış, ben keyifle takıyorum.
Hasılı, Zeno-Watch Basel'in bazı küçük çaplı otomatik saatleri var. Öyle bayan saati gibi de durmuyor, çok şık saatler ayrıca. Vaktim olsa sana bir kaç örnek atarım ama ancak bunları yazabiliyorum. Bence resmi sitesinden bakıp Tevfik Aydın'dan sorabilirsin. Aradığın ölçüde ve kalitede bir şeyler bulabilirsin umarım.
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj Frax » 03 Eki 2012, 18:07

herojd11 yazdı:İsmail'cim bence de çok güzel olur ama maalesef hepsi çok büyükler ya da ben bulamadım

Abi şimdi 1 yaşındaki bir çocuğun bileğine uygun saat hangi çapta olur bilemediğim için bu şekilde söyledim, dediğin gibi büyük olacaklardır. Onun takabileceği bir saat çok kaliteli olamayacak ne yazık ki, ancak renkli bir şeyler olabilir benim aklıma daha fazlası gelmiyor. İleride taksın diyerek büyüklere uygun bir saat almak da mantıklı gelmiyor bunu da belirteyim.

Kadrana isim yazılabilen Disney saatleri:

Resim

http://www.disneystore.com/customized-time-teacher-watch-with-nylon-strap-and-bezel-for-kids/mp/1304573/1000302/
http://www.disneystore.com/customized-time-teacher-watch-with-leather-strap-and-bezel-for-kids/mp/1304571/1000302/
http://www.disneystore.com/customized-time-teacher-watch-with-leather-strap-for-kids/mp/1304567/1000302/

Ya da kısmen daha ilgi çekici Lego saatleri:

Resim

http://www.legowatches.com/
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Tundja, vertas ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners