Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
asymptote » 13 Ağu 2012, 19:58
sedir yazdı:İki saat arasında -bence- tartışmasız olarak görsel ve komplikasyon açısından Zenith Rolex'ten çok üstün. Forumda kayıtsız şartsız Rolex seven sayısının fazla olduğunu düşünerek peşinen bunu yazmak istedim

Tabii ki bütçe de karar da karşılanacak beklenti de size ait. Ancak fiyatları yakın ise Zenith çok güzel bir seçenek görünüyor.
+1
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
leon1279 » 13 Ağu 2012, 20:07
ilk kez otomatik saat kullanmaya baslamakla beraber bende yavas yavas bir tutku olmaya basliyor, bu yil sonuna kadar oldukca iyi bir saat almayi planliyorum, Tag, Panerai yada Omega ama sapma ihtimali beni deli ediyor. yani 9-10 bin lira vererek alacagim bir saatin estetigi yaninda mekanik olarak da mukemmel olmasi gerekli bence. Bu nedenle pilli mekanizmaya sahip Tag yada omegalari inceliyorum ancak orda da en buyuk sikintim, pil degisimi icin periodik olarak saatin acilmasinin gerekmesi. Bilmiyorum ne yapacagimi ?
-

leon1279
-
Thevenin » 13 Ağu 2012, 20:30
leon1279 yazdı:...Bu nedenle pilli mekanizmaya sahip Tag yada omegalari inceliyorum ancak orda da en buyuk sikintim, pil degisimi icin periodik olarak saatin acilmasinin gerekmesi.
En kotu ihtimalle 5 sene olacak bu periyot endise verecek kadar kisa degil diye dusunuyorum. Degisim islemi yeterli kabiliyete sahip bir yerde yapilir ise, saatin su gecirmezlik vs. degerleri de layiki ile kontrol edilir

Thevenin
-

Thevenin
-
leon1279 » 13 Ağu 2012, 20:40
Tesekkur ederim icim rahatladi biraz
-

leon1279
-
FatihGS » 13 Ağu 2012, 22:01
Bilgiler icin cok teşekkürler arkadaslar zenith mı rolex mi sorusunun net bir cevabını alamadım.
Özellikle tecrübeli arkadaslar biraz bu konuda fikir yürütülseniz sevinirim
-

FatihGS
-
-

FatihGS
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 146 misafir