Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Vlla 9 bin bile çok zorlaycak gibi zaten kısa zamanda almayı düşünürsem.Ondan rolex zor gibi yaşım daha genç zaten ilerde artık rolex alırız özellikle milgauss lar çok hoşuma gidiyor mesleğimede uyuyor ama şu anlık butçem onu kaldırmaz gibi.Bana en mantıklı seçenek yine ball gibi geliyor ama iwc yide çok beğendiğim için böyle bir konu açayım dedim bakalım artık kısmet hangisi olursa.Po için de yeni inhouse makinelisi almak isterim ama oda galiba 10000 tl demişlerdi butikde indirimli fiyatına belki nakitte biraz daha da düşerler ama biraz fazla geliyor fiyatı.Açıkcası şu anlık 5 6 bin lik fiyat aralığı daha cazip geliyor.Deepqueste çok hoş gerçekten , geçen sordum tam anlamadım ama yok falan dediler.Bakmak isterim ama almazsam falan yurt dışından getirmiş olacaklar boşu boşuna herhalde.
Zenton markasini hic duymamistim bir bakayim smdi.Vincefb vlla aklima giriyosun ama bu kadar da para vermisken iknci el pekte almak istemiyorum ne de olsa 2 3 sene sonra sıfırıni alirim diyorum yani.Bu arada cal 8500 lerde date değiştirme 24 saat tur attirarak oluyormus,bu bira sinir edyior insani.Acaba omega yine yeni bir makine yapip koymasin bu saatlere?Birde siz secseniz eski po mu yeni po mu alirdimiz?Eskisi 7-6500 tl civarina alinabilir gibi,yenisi de dedidgim gibi 10.000-9000 tl araliginda.Yenisinin kalitesi daha da artmis diyorlar.Ondan omegada kafam karisiyor eskisinin fiyati iyi ama yenisini almak isityorum oda pahali geliyor Bu soyledigim fiyatlar indirimli fiyatlar,yeni po 13 bin tl civarinda liste fiyati yanlis hatirlamiyorsam.Birde iwc %5 gibi bir inidirim yaparken omega %30 civarinda yapiyor.
Sondan bir önceki modelini nakit olarak 7.000,- TL civarında bir rakam karşılığı bulabilirsin.
IWC de çekici, ancak indirimli sıfır IWC yerine biraz ekleme yaparak ikinci el Submariner almayı düşünürdüm. Bazı sitelerde sertifikalı Submariner'ler 5.000,- USD gibi fiyatla satılıyor.
Yeni her zaman iyidir. Hadi bir karar ver artık Mert Madem 2-3 yıl sonra Rolex'lere kayabilir gönlün, şimdi 2. el PO Cal 2500 al, böylece fazla zarar etmemiş olursun