TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko Time Momentus 覺kl覺k Kar覺lat覺rmas覺 ve Yorum

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Time Momentus 覺kl覺k Kar覺lat覺rmas覺 ve Yorum

Mesaj xyearls » 05 Mar 2012, 21:39

Drk yazd覺:Seikonun 癟elik bileziini 癟覺kar覺p istediiniz kay覺la da kullanabilirsiniz.

drk karde bende d羹羹nd羹m onuda imdi bu saate g繹re ho durmaz diye d羹羹n羹yorum herhangi bir uyumsuzluk olur diye korkuyorum sonu癟ta orjinali 癟elik kordon...
Demirden korkan trene binmez, delikanl覺 o trenden yar覺 yolda inmez.
Kullan覺c覺 avatar覺
xyearls

Kay覺t: 17 ub 2012, 00:19

Mesaj 2fast4u » 06 Mar 2012, 17:43

seiko yak覺s覺kl覺 markada salam al gitsin ;)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Seiko Time Momentus 覺kl覺k Kar覺lat覺rmas覺 ve Yorum

Mesaj mlm » 06 Mar 2012, 18:10

Xyearls sen san覺yorum bu modellerden g繹sterili bulduun bir tanesini begenmissin, bizim de tam olarak o modeli alman y繹n羹nde telkinde bulunmam覺z覺 istiyorsun. Ya kimseye sorma, en begendigin modeli al, burda paylas, sana iyi dileklerimizi iletelim, ya da sen bu 羹癟羹nden sana g繹re en cok hangi modelin g繹sterili olduunu d羹羹nd羹羹n羹 bize s繹yle, biz sana o modelin daha guzel olduunu ve illa da o modeli alman gerektiini s繹yleyelim, Seiko'yu alirsan mantikli bir alisveris olacagini ve Seiko'nun digerlerine gore daha kaliteli ve saglam bir saat oldugunu kesinlikle dile getirmeyelim.. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj herofb » 06 Mar 2012, 18:18

beyler tutturmusunuz bir Seiko gidiyor , 繹yle d羹r羹st癟e bir daha bak覺n foto'lara var m覺 i癟lerinde Timex'ten daha g繹sterili

xyearls sen al abicim Timex'i tak koluna canavar gibi , Seiko da seiko baka bir ey bilmez bunlar ge癟en bende bir Rolex al覺yordum tuturdular yok Seiko al diye , saatten soudum vallahi art覺k bende saat takm覺yorum cepten bak覺yorum
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj SeRxx » 06 Mar 2012, 19:01

xyearls yazd覺: herkesin zevki farkl覺d覺r ama ite bende biraz bi karars覺zl覺k var asl覺nda se覺koyu kordonu 癟elik kordon olduu i癟in 繹b羹rk羹nlere g繹re daha spor durmaz diye tercih edesim yok ama bir yandan da se覺konun i癟 kadran覺 g羹zel ho duruyor asl覺nda benim g繹nl羹mde se覺kodan yana ama 繹b羹rk羹nlerde bana biraz daha spor geliyor yaz aylar覺nda fln bileimde daha ho durar gibi hissediyorum ama sizinde dediiniz gibi o markayada o kadar para veresim gelmiyor

bu nas覺l bir karars覺zl覺kt覺r :shock:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Hsnmrycl » 06 Mar 2012, 19:31

kordondan kadrana kadar 繹yle g羹zel momentuslar varken hala choparda tonla para verenin akl覺na aar覺m.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj selim160 » 07 Mar 2012, 20:12

herojd11 yazd覺:beyler tutturmusunuz bir Seiko gidiyor , 繹yle d羹r羹st癟e bir daha bak覺n foto'lara var m覺 i癟lerinde Timex'ten daha g繹sterili

xyearls sen al abicim Timex'i tak koluna canavar gibi , Seiko da seiko baka bir ey bilmez bunlar ge癟en bende bir Rolex al覺yordum tuturdular yok Seiko al diye , saatten soudum vallahi art覺k bende saat takm覺yorum cepten bak覺yorum

Kimse buna birey demedi. Demek ki dediklerin doru. Bende Seiko'yu g繹z羹mde b羹y羹tm羹羹m o zaman
Kullan覺c覺 avatar覺
selim160

Kay覺t: 15 Kas 2011, 21:29

Mesaj drk » 07 Mar 2012, 20:34

Kimse birey demedi 癟羹nk羹 Herojd aka yapt覺 ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners