Drk yazd覺:Seikonun 癟elik bileziini 癟覺kar覺p istediiniz kay覺la da kullanabilirsiniz.
drk karde bende d羹羹nd羹m onuda imdi bu saate g繹re ho durmaz diye d羹羹n羹yorum herhangi bir uyumsuzluk olur diye korkuyorum sonu癟ta orjinali 癟elik kordon...
Drk yazd覺:Seikonun 癟elik bileziini 癟覺kar覺p istediiniz kay覺la da kullanabilirsiniz.
xyearls yazd覺: herkesin zevki farkl覺d覺r ama ite bende biraz bi karars覺zl覺k var asl覺nda se覺koyu kordonu 癟elik kordon olduu i癟in 繹b羹rk羹nlere g繹re daha spor durmaz diye tercih edesim yok ama bir yandan da se覺konun i癟 kadran覺 g羹zel ho duruyor asl覺nda benim g繹nl羹mde se覺kodan yana ama 繹b羹rk羹nlerde bana biraz daha spor geliyor yaz aylar覺nda fln bileimde daha ho durar gibi hissediyorum ama sizinde dediiniz gibi o markayada o kadar para veresim gelmiyor
herojd11 yazd覺:beyler tutturmusunuz bir Seiko gidiyor , 繹yle d羹r羹st癟e bir daha bak覺n foto'lara var m覺 i癟lerinde Timex'ten daha g繹sterili
xyearls sen al abicim Timex'i tak koluna canavar gibi , Seiko da seiko baka bir ey bilmez bunlar ge癟en bende bir Rolex al覺yordum tuturdular yok Seiko al diye , saatten soudum vallahi art覺k bende saat takm覺yorum cepten bak覺yorum
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 27 misafir
|