TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNZF15/17 ve Orient Mako XL Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko SNZF15/17 ve Orient Mako XL Seçim Tavsiyesi

Mesaj clo » 20 Şub 2012, 14:06

peki ikisi arasındaki büyüklük farkı kolda çok belllimi çünkü dediğim gibi bende casio ef-524 var ve aynı büyüklükte bir saat olsun istemeyişimden mako xl ye kayıyor gönlüm
ama çokta büyük bir fark yoksa seiko öncelikli tercihimdir

ve sayın achezia mümkünse ikisini birden kolunuzda yanyana fotoğraflayabilirmisiniz?
Kullanıcı avatarı
clo

Mesaj Archezia » 20 Şub 2012, 14:15

clo yazdı:peki ikisi arasındaki büyüklük farkı kolda çok belllimi çünkü dediğim gibi bende casio ef-524 var ve aynı büyüklükte bir saat olsun istemeyişimden mako xl ye kayıyor gönlüm
ama çokta büyük bir fark yoksa seiko öncelikli tercihimdir

ve sayın achezia mümkünse ikisini birden kolunuzda yanyana fotoğraflayabilirmisiniz?

Seiko casioya göre daha büyük durmaz. Casio zaten çok küçük bir saat değil. Ama mako daha büyük ve heybetli durabilir genel yapısından dolayı. İkisini çekmem ise mümkün değil, hatta birini bile. Okuduysanız Seiko artık bende değil, Mako ise tamirde. Şu an elimde bitanecik diverım var yani... Fakat şöyle birşey diyebilirim; pepsi seikoyu denediğimde gören arkadaşlarımdan küçük durmuş diyenler olmuştu. Fırsatınız varsa yine de denemek en iyisi diyorum.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj clo » 20 Şub 2012, 14:17

ilgi ve alakanız için çok teşekkürler umarım bende doğru olanı seçer ve ömür boyu rahat kullanırım
dediğiniz gibi ikisinide deneyeceğim birde acaba seiko pepsi yi ne kadar satmıştınız sadece bilgi amaçlı tabi mahsuru yoksa
Kullanıcı avatarı
clo

Mesaj Tolgi06 » 20 Şub 2012, 14:31

Archezia yazdı:Geçmiş olsun o zaman tolgi :) Cidden kötüymüş ama bence istisna olmalı bu çünkü kolda dönen bezel gerçekten kötü. Belki de bezeli rotor niyetine kullanmışlardır :D

:lol:
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj bahadır » 20 Şub 2012, 15:14

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.saat konusunda çok tecrübeli arkadaşlar olduğunu görüyorum ben de geçen gün orıent 65001 bv yani mako dediğimiz sanırım.saat çok güzel televizyona göre ayarladım ve henüz farkedilir bir şaşma yapmadı.ancak gece 12:05 civarı tarih değişiyor bunu normal görüyorum.fakat gün göstergesi daha ilerleyen saatlerde değişiyor bu durum normal midir yoksa bir ayar mı yapmak gerekir ona göre aldığım yere geri götürsem mi diye düşünüyorum..vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
bahadır

Mesaj drk » 20 Şub 2012, 15:18

Gayet normal :thumbup: Güle güle kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj bahadır » 20 Şub 2012, 15:49

teşekkür ederim..yani bu saati kullanan diğer arkadaşlardada böyle oluyormu onu da merak ettim..
Kullanıcı avatarı
bahadır

Mesaj Archezia » 20 Şub 2012, 19:08

bahadır yazdı:teşekkür ederim..yani bu saati kullanan diğer arkadaşlardada böyle oluyormu onu da merak ettim..

Oluyor, oluyor. İçiniz rahat olsun, güle güle kullanın :thumbup:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners