TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Fiyatları İle İlgili Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Fiyatları İle İlgili Bilgi ve Yorum

Mesaj Bond » 05 Oca 2012, 23:16

mucadeleci yazdı:*Bond +1 :thumbup: "i respect your style " :)

I also respect your "Miami Vice" style :D :champ:

Evidence elbette ben genel olarak yazdım, burada yazan mesajlara istinaden değil ;)

Ben ilgili firma üst düzey yetkilisi olsam bu şekilde duyarlı bir yaklaşımda bulunan nazik ve stil sahibi TSF üyelerinin özel olarak bilgilerinin alınması ve birer hediye gönderilmesi talimatını verirdim. :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj buTa » 05 Oca 2012, 23:27

Bond yazdı:Ben ilgili firma üst düzey yetkilisi olsam bu şekilde duyarlı bir yaklaşımda bulunan nazik ve stil sahibi TSF üyelerinin özel olarak bilgilerinin alınması ve birer hediye gönderilmesi talimatını verirdim. :)

İşte bu çok güzel olurdur Bond :thumbup: (kendim için söylemiyorum. :) )
Hatta TSF üyeleri için özel indirim ve ayrıcalıklardan faydalanmak için anlaşılası firmalardan biride olabilir diye düşünüyorum, jest olaraktan, öyle değil mi ? ;)
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Bond » 05 Oca 2012, 23:39

Elbette firma çok maksat TSF'ye ve kendi kalitelerine uygun tarz ve yaklaşım ile bu durumların oluşması. Uyduruk işleri pek sevmediğimizden seçici davranmaya özen gösteriyoruz. Sistemli ve gerçekçi bir altyapı üzerine bu tarz özel imkanları oluşturmak istiyoruz. İndirim ve özel şartlar sağladım hadi gel şeklinde değilde gerçek bir özel durum ve ayrıcalık oluşursa neden olmasın. Gelişmeler oldukça zaten forum içinde paylaşacağız ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj buTa » 05 Oca 2012, 23:44

'Gerçek bir özel durum ve ayrıcalık' işte bu. Değerler Kulübü. Sanıyorum TSF , bir değer yaratıyor. :champ:
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Tolgi06 » 05 Oca 2012, 23:55

Geçen gün Orient Türkiye dağıtıcısının yani Aslan Saat'in Sirkeci bayisindeydim zaten eskiden de muhabbetimin olduğu çalışanları var (sanırım orası en çok çeşitin olduğu şube) elemanlarla muhabbet ve bir saat için pazarlık yaparken muhabbet döndü dolaştı ve TSF'ye geldi...Daha önce bizim üyelerimizden çok giden olmuş onlara falan filan derken ben bu TSF üyelerine özel ekstra indirim olayını o an orada bulunan yetkiliye açtım ve çok pozitif yaklaştılar.
Yani bu indirim olayı sadece üst düzey markalarla değil hepimizin bütçesine uygun Orient markası ile de olabilir.Eğer sizlerden de talep/istek gelirse gider işi resmiyete dökeriz(biraz kız isteme gibi oldu ama neyse :lol: ).

Ayrıca şubede tek kalan bir Orient dalgıç vardı(yedek silikon kordon,değiştirme aparatı ve şık bir de kutusu vardı).Sanırım en üst seviye Orient dalgıçlardan biriydi.Normalde 1600$ etiketi vardı ve eğer bizden biri gelirse tek kaldığı için 1700 tl + 12 taksite verebileceğini söyledi,nakite alınırsa 1500 civarı da olabilir.İlgilenenler olursa ziyaret edebilirler tabii saat satılmadıysa.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj SeRxx » 06 Oca 2012, 00:02

Bond bir şey soracam eğer TSF için özel indirim olursa , bu forumu sırf indirim için kullanan bir sürü kullanıcı olacaktır. Bunun için bir şart falan olacak mı yoksa sorun olmaz mı böyle şeyler ?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Bond » 06 Oca 2012, 00:08

Umarız Evidence :) Ticari firmaların bu tarz yaklaşımı pek kolay değil, özellikle ülkemizde. Reklam, satış gibi konular daha öncelikli onlar için ama biz deniyoruz, olursa güzel olur elbette. Diğer konuda yazmıştım bu sadece indirim konusu değil, lansman davet, uzatılmış garanti, özel modellerde öncelik, party organizasyon vs bir dolu değişik konu.

Party zaten firmalar katılmaz ise gene biz yaparız en güzelini ilerde :super: :champ: :super: :champ: :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mucadeleci » 06 Oca 2012, 00:14

serxx yazdı:Bond bir şey soracam eğer TSF için özel indirim olursa , bu forumu sırf indirim için kullanan bir sürü kullanıcı olacaktır. Bunun için bir şart falan olacak mı yoksa sorun olmaz mı böyle şeyler ?

latif bir hikaye ile bir fikir vereyim, uygun bir yöntem olabilir bizim içinde :)

Hacı Bayram-ı Veli Hz.’leri Edirne’den Sultan II.Murad’ın büyük iltifatlarıyla ve fermanıyla geri döner.Sultan bu fermanda Hacı Bayram-ı Veli Hz.’lerinin öğrencilerinin yanlız ilim ile meşgul olmaları için onların vergi ve askerlikten muaf tutulduğunu bildiriyordu.Bunu duyan pek çok kişi Allah rızası için değilde sadece şahsi çıkar için gelip Hacı Bayram-ı Veli Hz.’lerine öğrenci olmaya başladılar.Sonunda devletin Ankara civarından topladığı vergilerde düşüş oldu.Gelir azalınca Ankara’yı yönetmede bir takım mali problemler ortaya çıktı ve askeri düzen bozuldu.Bunun üzerine Sultan , Hacı Bayram-ı Veli ‘den öğrencilerinin listesini rica etmek zorunda kaldı. Hacı Bayram-ı Veli ‘de öğrencilerinden bugünkü Etnoğrafya Müzesinin bulunduğu Kanlıgöl’de toplanmaları istedi.Kanlıgöl’de büyük bir kalabalık toplandı.Herkes nasıl bir imtihan olacağını merakla bekliyordu.Meydana büyük bir çadır kurulmuştu.Öğrencilerine;

- ‘Dervişlerim ,müridlerim..Bana; beni seven öğrencilerimi bugün burada kurban etmem emrolundu.Canını,malını, bana feda eden, çadıra girsin dedi. ’

Ve elinde bıçakla çadırın önünde beklemeye başladı.Bu sırada topluluktan bir erkek kalabalığı yararak içeri girdi.Arkasından Hacı Bayram-ı Veli Hz.’leri de girdi.Herkes ne olacağını merakla bekliyordu.Çadırdan dışarı oluk gibi kan aktığı görüldü.Ardından bir kadın girdi.Yine dışarı kanlar aktı.Bunu gören halk dehşete kapılarak oradan kaçtı. Hacı Bayram-ı Veli Hz.’leri içeri girenleri kesmiş değildi.Gece çadırın içine kimseden habersiz birkaç koyun bırakılmıştı ve kesilen koyunlardı. Hacı Bayram-ı Veli Hz.’leri dışarı çıkarak Sultana bir mektup yazdı ve gerçek öğrenci sayısının birbuçuk olduğunu bildirdi.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 184 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners