Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
yorumlarım şu şekilde. ben saate yeni merak salmış biri olarak basit ve vasat yorumlarım olacak. ve elbette saatçilerin yorumlarına sahip olmuş olucam. ama gördüğüm ve duyduklarımı birleştirince, tissot ile de kıyaslayınca camel (yani Mondaine) bu saatte iyi iş cıkarmıs diyorum.
kutu ve içerik tissot kadar gösterişli değil. bunu da hiç önemsemedim zaten. ama saatin kayışını çok kaliteli buldum. oldukca sağlam duruyor. bunun haricinde saatın mekanızması özelliklerini siz üstadlar zaten daha iyi bilirsiniz=) sonuc olarak denildiği gibi 430tl ye daha iyisini bulamazdım sanırım. (İsviçre üretimli bir saat olarak) diğer mallar ise belki ön yargımdan ama hoşuma gitmedi. =) sonuç budur.
En son ufukacar34 tarafından 17 Haz 2011, 13:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.