Frax yazdı:seethru yazdı:Selam, almayı düşündüğünüz Mido'nun gri bezel çelik kordonlu olanını Düsseldorf havalimanında, PVD kaplamalı siyah turuncu numaralı olanını da Dubaide inceleme ve koluma takma fırsatım oldu.
Düsseldorf'da taxfree 570 €, pvd olanı ise Dubai'de 500 € idi.
Çok güzel bir seri kesinlikle pişman olmazsınız. Ben kendime ilk seyahatimde siyah PVD kaplı olanını alacağım.
Benim bu konuda takıldığım bir nokta var. Saati hiç kolunuza takmadınız, birinin kolunda görmediniz, vitrinden bile de olsa bakmadınız, sadece ekrandaki fotoğraflarını gördünüz ve bu sizce almak için yeterli mi? Pişman olmazsınız demeniz eğer fiyat/performans kriteri göz önünde tutularak söylendiyse evet pişman etmez sizi bu saat ama hiç görmeden nasıl bir alışverişi teşvik ediyorsunuz Sn. Seethru? Böyle bir parayı gözden çıkarmak için onlarca saate sahip olup gelsin bir takmasam da olur demeniz lazım, aksi halde bana hiç mantıklı gelmiyor.
seethru yazdı:Merhaba, Sayın Frax, daha önce tanışmadık, siteye yeni üye oldum.
İsmim Recep Tamkan, 36 yaşındayım. Kendimi tanıtmadığım için kusura bakmayın lütfen.
Konuştuğumuz saati hem Düsseldorf hem de Dubai'de gördüm, taktım, bir hayli inceledim, materiyal kalitesini ve saatin dizaynını beğendim. Hatta pazarlığını bile yaptım. Sonunda da almaya da karar verdim. Sık seyahat ederim, bu sebeple ilk seyahatimde alacağım.
Sadece ekrandaki fotolara göre yorum yaptığım intibasına yanlışlıkla kapılmış olduğunu düşünüyorum.
Ama derseniz ki senin fikrin senin zevkinizi bağlar başkası senin beğendiğini beğenmeyebilir, bu fikrinizi de doğru olduğu için desteklerim.
İçimizde tabii ki farklı gelir gruplarında insanlar vardır. Kimi için bir Mido bütçeyi zorlayacakken, kimi için zorlayıcı rakamlar Audemars Piguetler seviyesinden başlayacaktır. Bundan bağımsız olarak iş zevkim için alışveriş yapmaya geldiğimde, ki saati zevk için alırım, görerek dokunarak hissederek almayı her zaman yeğlemişimdir.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 154 misafir
|