TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3 TAG Heuer Modeli Seçim ve Değerlendirme

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 3 TAG Heuer Modeli Seçim ve Değerlendirme

Mesaj sedir » 30 Oca 2011, 07:57

Ben çok kolay alışveriş etmem. Her ikisi de beğendiğim saatlerden. Bu arada bir de Baume Mercier var beğendiğim. Hepsini birden alamam. Bir gün bir şekilde alışveriş etmek durumunda kaldığımda fikren hazır olmak için araştırıyorum. Sıraya koyarsam Omega daha önde gelir. Tag Heuer'ler, aynı çaptaki bir Omega'ya kıyasla benim beğenime göre daha iri duruyorlar. Baume Mercier'i canlı olarak görmedim (Türkiye'de yetkili satıcı da yok). Zaten birebir görebildiğim saat çok az olduğundan internette gezinirken bakıyorum. Tag Heuer bahsini açmamda sebep Türkiye'de bir internet sitesinin çok cazip bir indirim uygulamış olmasıydı. Ama bir gece gördüğüm fiyatların gündüz normal seviyeye çıkmasından anladığım kadarıyla siteleri bir süre arıza yapmış olsa gerek (%50 gibi bir arıza!). O arıza anında alıverseydim ne yaparlardı acaba? Tahminim çamura yatıp göndermeyecekleri yönünde :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 30 Oca 2011, 09:44

Hocam, bu 3 saatin icerisinde dogru secim Aquaracer olurdu. Sonucta Link spor bir saat ve beyaz kadrani ile göze cok batacaktir. Carrera zaten size uygun degil... Eski kasada olsa celik/altin olusu ile beyaz kadrani dengelemesinden dolayi Aquaracer diyorum...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Offside » 01 Şub 2011, 11:20

razz yazdı:Carrera banyo baskülünü andıran alt kadranıyla değerlendirmeye bile giremez..
..

Daha önce bu forumda bir yerlerde meistersinger Kasap tartısına benzetilmişti.Tasarımcılar bunları duysalardı muhtemelen delirirlerdi.Ha benzetmeler %1500 doğru o ayrı.seçime gelince Link diyelim,Abdurrahman çelebi misali.
Kullanıcı avatarı
Offside

Mesaj Frax » 02 Şub 2011, 00:23

Offside yazdı:
razz yazdı:Carrera banyo baskülünü andıran alt kadranıyla değerlendirmeye bile giremez..
..

Daha önce bu forumda bir yerlerde meistersinger Kasap tartısına benzetilmişti.Tasarımcılar bunları duysalardı muhtemelen delirirlerdi.Ha benzetmeler %1500 doğru o ayrı.seçime gelince Link diyelim,Abdurrahman çelebi misali.

O benzetme de razz'a aitti :D Üşenmedim buldum yeniden gülelim :D

razz yazdı:MeisterSinger ise klasik kadranı ve regulator özelliği ile malesef ben de analog tip kasap tartılarından öte birşey çağrıştımıyor :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj razz » 02 Şub 2011, 00:57

Frax1 yazdı:
Offside yazdı:
..

O benzetme de razz'a aitti :D Üşenmedim buldum yeniden gülelim :D

razz yazdı:MeisterSinger ise klasik kadranı ve regulator özelliği ile malesef ben de analog tip kasap tartılarından öte birşey çağrıştımıyor :)

:champ:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Eterna » 02 Şub 2011, 09:52

Ben çoğunluğun aksine Grand Carrera ya hayran kaldım. O benim olsunda varsın baskül desinler :)

Bu arada sevgili razz kesinlikle haklı idi o benzetmede bence. Sizce değil mi bakar mısınız? :) Meistersinger in tepesinde tas yok sadece :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj nickynick » 02 Şub 2011, 09:54

Terazi de Sinbo yalnız ;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj herofb » 02 Şub 2011, 15:26

sinbo'nun bir saat kaldı yapmadığı :)
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners