razz yazdı:Carrera banyo baskülünü andıran alt kadranıyla değerlendirmeye bile giremez..
..
Offside yazdı:razz yazdı:Carrera banyo baskülünü andıran alt kadranıyla değerlendirmeye bile giremez..
..
Daha önce bu forumda bir yerlerde meistersinger Kasap tartısına benzetilmişti.Tasarımcılar bunları duysalardı muhtemelen delirirlerdi.Ha benzetmeler %1500 doğru o ayrı.seçime gelince Link diyelim,Abdurrahman çelebi misali.
razz yazdı:MeisterSinger ise klasik kadranı ve regulator özelliği ile malesef ben de analog tip kasap tartılarından öte birşey çağrıştımıyor
Frax1 yazdı:Offside yazdı:razz yazdı:Carrera banyo baskülünü andıran alt kadranıyla değerlendirmeye bile giremez..
..
Daha önce bu forumda bir yerlerde meistersinger Kasap tartısına benzetilmişti.Tasarımcılar bunları duysalardı muhtemelen delirirlerdi.Ha benzetmeler %1500 doğru o ayrı.seçime gelince Link diyelim,Abdurrahman çelebi misali.
O benzetme de razz'a aittiÜşenmedim buldum yeniden gülelim
razz yazdı:MeisterSinger ise klasik kadranı ve regulator özelliği ile malesef ben de analog tip kasap tartılarından öte birşey çağrıştımıyor
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir
|