Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
cinman bencede fakat nedense altin saate abarti bir tepki var forumda.Halbuki clk yurtdisinda yasiyor ve o da iyi bilir ki kaliteli bir takim elbisenin icinde boylesi altin bir rolex in gozukmesi ulkemizdeki manasindan cok daha farkli anlam tasir .Range sport ile uyumlu bir ikili olacaktir.Hafta ici onemli bir toplanti veya hafta sonu iddaali bir gecede partagas corona ile farkli dengeler yakalanabilir:)
2fast ve Cinman. Yukarida yazmis oldugum c羹mle vazgecmis oldugum anlamina gelmesin. Benim vazgectigim sadece takas. Saatleri elimde tutup bu saati koleksiyona gecikmeli olarak eklemek. Malum insan "hadi" dedigi zaman saat icin 30.000 TL'yi hemen cikartmamiyor.
Maddi durumun el verdigi ilk anda b繹yle bir saat katilacaktir koleksiyona.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Konu kapanm覺 ama fikrimi yazmak istedim ben mant覺kl覺 buluyorum. Bir s羹r羹 癟elik Rolex'in zaten var, bu y繹ndende d羹羹nmek laz覺m. Sonu癟ta bu 繹zel bir model ve herg羹n kullan覺lmayacak. Press Kit fotolar覺ndan daha farkl覺 duruyor kolda diye d羹羹n羹yorum. Takaslarsan Daytona ve GMTIIc'nin incelemesini yap yanl覺z sonra ver bari diyecektim ama karar覺n deimi 襤lk fotoya Double O Se7en direksiyonda konusuda GMTIIc Anniversary demiti ama san覺r覺m buda 116718, 覺覺ktan emin olamad覺m. Dierleri kolda 116718 LN, elbette 覺覺k etkiliyor ama kolda a覺r覺 gold bir saat imaj覺 yok alttaki fotolarda.
Saat asl覺nda 癟ok g羹zel ve bence clk'n覺n kesinlikle koleksiyonuna katmas覺 gereken bir saat. Hele o kadran renginin alt覺nla uyumuna bay覺ld覺m. Sadece benim en az覺ndan u ya覺mda takmayaca覺m bir saat. Takas olmayacaksa koleksiyona katmas覺 癟ok mant覺kl覺. Umar覺m en k覺sa zamanda ger癟ekleir. imdiden hay覺rl覺 olsun
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44