TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

6000 TL Bütçe İçin TAG Heuer / Oris / Diğer Markalar Seçim?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 6000 TL Bütçe İçin TAG Heuer / Oris / Diğer Markalar Seçim?

Mesaj Clk » 17 Eyl 2010, 21:12

yazmayi unuttum bakman gereken yer UVP yazan rakamlar. Kirmizi rakamlar indirimli fiyatlar
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Jazz » 17 Eyl 2010, 21:58

turuncu bezelli, siyah kauçuk kayışlı seamaster planet ocean son zamanlarda çok gözüme batar oldu :) pırlantın önünden her geçişimde "al beniii" diye bağırıyor :)

clk bu arada IWC Fliegeruhr Doppelchronograph TOP GUN fiyatı burasıyla aynı, bu durumda senin söylediğin fiyat olmalı 3717...

cecko, eğer liste fiyatı 4000 eur civarındaysa peşin para 3000 eur civarına alınır ve bence bu parayı verebilecek imkan varsa carrera ve oris i bir kenara bırakıp iwc almak yerinde olur.. ama omegalar da süper doğrusu..
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj Cecko » 17 Eyl 2010, 22:24

Bu omega saatte cok hosuma gitti fakat kasanın capı biraz kücük gibi 40mm yazıyor. benim suanda hali hazırda kullandıgım saat 44mm.
tag heurerde 41 mm. Tag heueri yurt dısında incelemistim biraz kücük gelmisti gozume fakat su an cok iyi anısayamıyorum. saati beyeniyorum fakat bu seferde capının kücüklügü olayı cıkıyor :(. Tabi çıplak gozle gormek daha önemli
Resim
Kullanıcı avatarı
Cecko

Mesaj Jazz » 17 Eyl 2010, 22:28

hiçbir saat için fotoğraftan karar vermemek lazım..illa ki kola takıp incelemekte fayda var..tag heuer in çapı bence ideal bir çap, ben de çoğunlukla 44 mm bir saat kullanıyorum ama bu çap çok kişi için büyük olabilir.. 41 mm. ne büyük ne de küçük sayılacak bir çap ve bence ideal bir büyüklük..
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj 2fast4u » 18 Eyl 2010, 00:07

Gordugum kadarıyla chrono ve tacyhmeter modeller tercıh edıyorsunuz. Orıs dıver serısı bu durumda sızın ıcın uygun degıl. Aklıma gelen saat Oris Williams F1 Team Chronograph :arrow: http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&modelid=219
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 18 Eyl 2010, 00:14

Resim
Oris Williams F1 Team Chronograph
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Cecko » 18 Eyl 2010, 01:01

Hocam gösterdigin saat güzel fakat arkadaslarında görüsleriyle tag ve omega bakıyorum artık. Tagdan sadece 1 model beyeniyorum oda yukarda. omegada ise seamaster,speedmaster ve date modelleri arasında gidip geliyorum. Artık sizden bu 2 si arasında tavsiyeler bekliyorum hem marka yorumları hemde saatler arasında ilgilenen herkese cok tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
Cecko

Mesaj 2fast4u » 18 Eyl 2010, 12:55

genis bir yelpazede secim yapiyorsun.Seamaster i ayri bir yere koymadigin surece belli bir modele karar vermen cok zor .Diver ancak baska diver larla mukayese kabul eder.Saygilar
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 154 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners