TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Siz Olsayd覺n覺z... Hangi Omega?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Siz Olsayd覺n覺z... Hangi Omega?

Mesaj drk » 01 Kas 2010, 22:35

40mm gibi g羹n羹m羹zde k羹癟羹k say覺labilecek bir kasaya 15-16mm kal覺nl覺k bence fazla geliyor. 襤nce saati kullanmak daha rahat oluyor. Bunlar yerine 3304 mekanizmal覺 kay覺l覺 modeli tercih ederim yada klasik moonwatch.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj sedir » 01 Kas 2010, 23:07

Moonwatch. Boyutlar 39.8x14.3mm.
Fark muhtemelen 50mWR'den kaynaklan覺yor ve 1 mm'den az.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Clk » 01 Kas 2010, 23:07

Kirmizi kadran olmasaydi ortada ki The Legend serisinden Schumacher'i tek gecerdim. Ama renk maalesef saatin her kiyafet ile kullanilmasini engelleyecek kadar iddiali. Diger iki modeli denemek icin elime bile almazdim.

Bunun yaninda teknik anlamda The legend Schumacher kullanmis oldugu mekanizma ile diger iki saati ezer...
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj sedir » 01 Kas 2010, 23:16

Fiyatlar覺 s覺rayla 2700 USD, 3700 USD, 2300 USD
Mekanizma fark覺 i癟in s繹yleyeceiniz kolay anlayaca覺m bir fark var m覺d覺r?
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj nickynick » 02 Kas 2010, 00:49

ahsi fikrim: maalesef hic biri.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj mlm » 02 Kas 2010, 00:54

襤llaki 羹癟羹nden biri derseniz, ben olsam g繹rsel anlamda beendiim soldaki modeli tercih ederdim Sedir hocam.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Archezia » 02 Kas 2010, 03:09

Soldaki ve sadaki saatlerde siyah kadran 羹zerine beyaz ve beyaz kadran 羹zerine siyah "kronometre yuvarlaklar覺" k繹t羹 durmu bence. O y羹zden ortadaki diyorum onda daha uyumlu g繹z羹k羹yor s覺r覺tm覺yor. Her saat ba覺ndaki metalik renkli k覺s覺mda dierlerinden daha 繹n planda ve g羹zel g繹z羹k羹yor gibi.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj mavisakal86 » 02 Kas 2010, 11:29

Valla ben anlamadim, ilk 2 saat bayan saati son 3 saat erkek saati... Kim takcak ki..?

Spead master serisi icin konusursak: Ben day-date modelini 3 senedir kullaniyorum ve memnunum.. Herhangibir ariza vs olmadi, kolda da cok rahat, dus alirken yuzerken heryerde takiyorum(gunluk saatim)... Tek sikintim ayda toplam 5dk geri kaliyor, normal mi bilmiyorum...
Day-date modeli de 40mm ve benim gibi ince bilekliyseniz 40mm ok iyi duruyor kolda ama bileyiniz kalinsa kesinlikle 42mm lik bir mideli tercih edin...
Bence ilk once olcusunu bileyinizde gorup hangi olcu iyi duruyosa o olcunun modellerini tartissak daha dogru olur ama 3 u arsinda bence soldaki iyi...
Fiyat bakimindan bence pahali, 2. elde cok deyer kaybediyolar.. 2. el temiz omega cok piyasada onlara da baksaniz iyi olur... Benimkine mazada 2300dolar istemislerdi ben 2. elde 1200dolara almistim.. urzerinde hic cizik yoktu....
Kullan覺c覺 avatar覺
mavisakal86

Ya: 38
Kay覺t: 22 Tem 2010, 20:42

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: adamentium ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners