Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
debra » 13 Eyl 2019, 10:09
Op ama piano dial olanı.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
-

debra
-
gokhangirgin » 13 Eyl 2019, 12:44
Rolex her zaman candir. OP tercih ederdim. Omega veya GS alsaniz bile bence bir gun Rolex alacaksiniz. Iste o gun bugun olsun OP yi alin. O zaman belki bir gun OPyi degistireyim mi diye sorarsiniz kendinize o kadar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

gokhangirgin
-
tfırtına » 13 Eyl 2019, 15:47
Benim tercihim,
1. GS, 2. OP, 3. Rolex şeklinde olurdu. Zor seçim hocam.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

tfırtına
-
zgrzr » 14 Eyl 2019, 17:42
Bugüne kadar bir çok yerde saat meraklılarının "Grand Seiko en kalitelisi ama ikinci el değeri için Rolex alınır" minvalindeki yorumlarına denk geldim. İkinci el değeri önemli mi? Buna kadar karar vermeli.
-

zgrzr
-
azizkaya » 14 Eyl 2019, 18:15
zgrzr yazdı:Bugüne kadar bir çok yerde saat meraklılarının "Grand Seiko en kalitelisi ama ikinci el değeri için Rolex alınır" minvalindeki yorumlarına denk geldim. İkinci el değeri önemli mi? Buna kadar karar vermeli.
Bence günümüzde kol saati bir takı, yani ziynet. 2. elde bir miktar değer kaybı olağan ancak sonuçta çoğunluk ziynet alırken satmak zorunda kalırsam diye de düşünüyor. Hal böyle olunca Rolex daha cazip geliyor.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
-

azizkaya
-
Ufkynl » 14 Eyl 2019, 21:12
Ikıncı el değeri bana gore de önemli. Eğer bir saatin 2. Eli de değer görüyorsa o saat gerçekten değerlidir. Size düşen onu manevi olarak da değerli yapacak bir adam olma erdemi gösterebilmektir.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Ufkynl
-
khef » 14 Eyl 2019, 21:42
Bu üçlü arasında tercihim siyah OP olurdu. Aquaterra’yı diğer iki saate göre kaba buluyorum. GS özelinde ise, Spring Drive teknolojisine saygı duymakla beraber, her zaman otomatiği tercih ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

khef
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: aydogdu, btwatch, Google [Bot], mertsamet ve 51 misafir