Tesekkurler verdiginiz bilgiler icin. Saatci gayet uygun bir fiyat verdi. Ben de replika mi diye sormadim. Internette bulamayinca şuphe duydum. Belki de sorsam cevap verirdi. Ama soylediginiz yontemi tekrar gidip deneyecegim. Orjinal ise saat, bezeli yenileyip polisaj ile gayet guzel bir netice cikar bence.Veysel21 yazdı:Bi ara omega seamaster bir 2. el saat ilanı görmüştüm,fiyat olarak oldukça uygun olunca ve bu saatlerin replikalarının olabildiğini okuyunca forumlara bakarak saatin replika olup olmadığı hakkında bilgi aradım,yanlış hatırlamıyorsam bezel lüme noktası 12' de olduğunda hava valfi 50 rakamının üzerinde değilde ilerisinde olursa replika olduğunu okuduğumu hatırlıyorum,ne derece doğru tam emin değilim ,forumda bilen arkadaşlar mutlaka vardır, sizin resimde bezel lüme noktası 12 'de olmadığından anlaşılmıyor ,fakat saatin sadece mavi olanı nette bulunuyor ve siyah modeli aramalarda çıkmıyorsa saati iyi bir şekilde araştırmakta fayda var,zaten saat oldukça yıpranmış birde replika ise yazık olur diye düşünüyorum...
Cruciatus yazdı:Konudan sapmayalım ancak o sahne yanlış yorumlanıyor bence. Sekans boyunca Eva Green ablamız Bond’un saatine hiç bakmıyor aslında. “Rolex?” dediği sahnede de aslında saati görerek değil sadece tahmin ederek soruyor. Ben orada bir ironi seziyorum. Hani Rolex çok klişeymiş ve pahalı saat takabilecek biri için ilk akla gelecek marka gibi tahminde bulunuyor. Yüzündeki ifade de öyle. Ancak Omega diyince ufak bir hayret ifadesiyle beğenisini dile getiriyor. Ya da ben Omega’yı Rolex’e nazaran daha çok sevdiğim için taraflı gözle yorumluyorum. Ya da yorumlamıyorum. Bilemedim şimdi. Açıklama yapmaya çalışırken daha da kafam karıştı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 126 misafir
|