Herkese değerli vaktini ayırdığı için teşekkür ederim [emoji1317]
Iyi seçim, güle güle kullanın.SEmre yazdı:Son karar olarak Seiko5 karar verdik ve aldım Snkn89j modelini
ozgtegin yazdı:Iyi seçim, güle güle kullanın.SEmre yazdı:Son karar olarak Seiko5 karar verdik ve aldım Snkn89j modelini
Saatin takvimi almancaSEmre yazdı:Saatimiz geldi gayet iyi duruyor yetkili garantili bir sorun görmedim.
Saatte sanırım farklı dilde gün isimleri var ancak hangi dil olduğunu anlayamadım veya bunlar nedir?[emoji4]
morningstar yazdı:Saatin takvimi almancaSEmre yazdı:Saatimiz geldi gayet iyi duruyor yetkili garantili bir sorun görmedim.
Saatte sanırım farklı dilde gün isimleri var ancak hangi dil olduğunu anlayamadım veya bunlar nedir?[emoji4]
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Almanya pazari icin uretildiginden takvimde almanca olmus oluyorSEmre yazdı:morningstar yazdı:Saatin takvimi almancaSEmre yazdı:Saatimiz geldi gayet iyi duruyor yetkili garantili bir sorun görmedim.
Teşekkürler bilgi için.
Neden acaba ilginç İngilizce de var[emoji16]
ilkayacil yazdı:Almanya pazari icin uretildiginden takvimde almanca olmus oluyorSEmre yazdı:morningstar yazdı:Saatin takvimi almancaSEmre yazdı:Saatimiz geldi gayet iyi duruyor yetkili garantili bir sorun görmedim.
Teşekkürler bilgi için.
Neden acaba ilginç İngilizce de var[emoji16]
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 125 misafir
|