Wipeoutx yazdı:Steinhart i kullandim,daha sonra babam resmen el koydu
Acikcasi hafifligi ve gorunusu sizi cezbedecektir fakat titanyum olusundan dolayi kolay cizilmesi ve saat tutumunda rastladigim geri kalma problemleri (daha sonra mekanizma temizlettirince biraz daha iyilesti) sizin icin sikinti olusturmayacaksa tavsiye edebilirim.
Su an seiko srkpc49k1 kullanicisiyim ve oldukca memnunum.Hedef pam 001321

Bu modelin diğer ocean modellerine ve skx007'ye göre nispeten daha iyi bir mekanizma ile geldiğini okumuştum.(ETA 2892-A2 diye geçiyor.)
Ben saatlerde çelik, titanyum vb. herhangi bir bileziği şık bulmuyorum. Bu sebepten alacağım saati de büyük ihtimal deri bir kayışla kullanacağım. Yorumunuz için teşekkürler.
Maradona yazdı:eraslani yazdı:Maradona yazdı:Nato/Zulu diyor arkadaş, o nasıl olacak Hamilton ile? [emoji6]
Ben ikisine de karşıyım zaten
Bir saati basitleştirmenin kestirme yolu nato kayıştır.
Zevkler ve renkler... ;-)
Dalgıç saatlerine yazın Nato/Zulu çok yakışıyor bence... Kıyafete göre böyle, renk renk, efil efil... Ohh, miss... [emoji173]
Yazan: Son siparişi ile toplamda 40'a yakın Nato kayışı olacak hasta ruhlu biri... :-P
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum.

tt59 yazdı:Steinhart malzeme kalitesi olarak sizi tatmin eder,beğendiğiniz saatin titianium bileziği çizikleri çok belli eder o konuda biraz sıkıntı olabilir,ben de bir dönem niyetlenmiştim o yüzden vazgeçtim, kafama takmam derseniz iyi bir tercih olacaktır,çelik bilezikli,seramik bezelli daha uygun bütçeli diver modellerini de inceleyebilirsiniz

Muhtemelen Steinhart Ocean One Titanium 500 modelini alacağım. Yukarıda belirttiğim gibi bilezikle kullanmayı düşünmediğimden bu çizilme konusunun çok rahatsız edeceğini sanmam. Ancak kasada da durum aynıysa düşündürebilir.
Herkese yorumu için teşekkür ederim. 500-600 dolar bandında Hamilton ya da ayarında başka bir markadan model önerileriniz var ise paylaşırsanız sevinirim. Şu an için Steinhart bir adım önde görünüyor. Bir süre daha araştırıp karar vereceğim.