Ziyaliv » 11 Haz 2010, 01:47
Ya ben sizi anlamıyorum gerçekten bazen Hamilton markasına ve saatvesaat e ne kadar önyargılı bakıyorsunuz buna anlam veremiyorum gerçekten. Size şöyle anlatayım bu saatlerin üzerindeki fiyatları saatvesaat belirlemiyor bunu söyleyim bu fiyatlara satış yapılacağını hamilton yani swazth group bildiriyor. Ha bu arada bu fiyata bu saatin kalitesi düşük diyen arkadaşlar var ve diyorsunuz ki ikinci saat alın longines gibi neden tüketici ikinci el saat alsın ben saat tutkunu olarak başkasının kullandığı bir saati asla alıp kullanmam o ürünü ilk kullanan ben olmalıyım. Diğer bir konu ise bazı arkadaşlarda burada longines in sıfırlarına ya da mido gibi markalardan bahsetmiş de arkadaşlar mido da öyle hamilton seviyesinde bir saat markasıdır. Hamilton dediğiniz firma amerikada ilk quartz mekanizmayı kullanmış hatta üretmiş, pilotluk alanında da çok güzel saatler üretmiş ki özellikle KHAKİ serisi helikopter ve gösteri uçağı kullanan pilotlara yönelik üretilmiştir.
size kısaca bir heseplama
eta 7750 mekanizma fabrika çıkışı son aldığım bilgiler dahilinde yaklaşık 700CHf yani 1,000 tl
bu saatlerin kayışı arkadaşlar 200 tl
bu saatlerde kullanılan çelik birinci sınıf 316L cerrahi çelikten üretilmiş çelik.
saatin nerdeyse fabrikadan çıkış fiyatı: 1500 tl leri geçiyor, şimdi söyleyim lütfen o fiyatlara ETA mekanizmaya sahip bir hamilton pahalı mı bence değil? Ve arkadaşlar lütfen şimdi yapacağım bir duyurudur:
DUYURU: Spekülatörlerden, distiributor dışı mal satanlardan, kaçakçılardan uzak durun daha sonra ne teknik servislerde başınız ağrısın ve Tükiye ekonomisinde ayakta durmaya çalışan bayilik yapan resmi saatçileri desteklemekten vazgeçmeyin. Siz bizi desteklemezseniz biz yatırım yapamayız ve Türkiye'nin en büyük sorunu yatırım eksikliği bunu hepberaber destekleyelim,Bir şeyin ucuz olması, o üründeki kusurları kabul etmektir arkadaşlar bunu asla unutmayınız. Bazen okuyorum forumda bazı markalar neden gelmiyor Türkiye'ye diye o markanın ithalatı için yapılacak yatırımı karşılayacak müşteri talebi daha Türkiye'de mevcut değil bunlar bizim satıcılar ve siz tüketicilerin desteği ile olarak sektör büyüyecek ve sistemler dengesi bulacak. Biraz konu dışına çıktım ama sürç-ü lisan ettiysem affola.
selamlar
"Saat, Saatçiden Alınır...."