Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
Ben bu d羹nyayi anlamaz oldum Reyhan kahverengi istiyorum deyip 羹zerine de bunu begendim dedigin linkte pempe saat g繹nderiyorsun!!! Yok, yok... Hatunlar ile is olmaz
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Ben saat onermiyorum ama yorum yapmadan da gecemeyegim. Ben de alakasiz saatler onermistim ama bu durumda hakliligim ortaya cikti.Cunku kadinlar her seyi begenebiliyor! Ve fikirleri de aninda degisebiliyor! not: kimse uzerine alinmasin lutfen
bence reyhan, ahmete ay覺p olmas覺n diye pembe escape'i g繹sterdi. ger癟i pembe eyleri zaten genelde kad覺nlar sever, ama heralde kullan覺l覺 bulmuyordur. eer 5 adetten az saati var ise bir bayan覺n gidip de pembe saat almaz diye d羹羹n羹yorum ama yine de son s繹z elbette Reyhan覺n?
valla b羹y羹k bir 癟ekimenin i癟ine girdik galiba..i kad覺nlara gelirse evet hepsi bi deiik kabul ediyorum..ben almak istiyorum demedim ki sadece homu dedim ahmete ay覺p olmama durumu da var tabi ki....bir tane k覺rm覺z覺 olan da var..as覺l onu beendim..sonu癟ta k覺rm覺z覺 hereyle gider dye d羹羹n羹yorum..k覺rm覺z覺 olana ne dersiniz..ayr覺ca unlara da bak覺n mor ve koyu pembe..ya ben k覺sacas覺 saatime bak覺nca elenmek istiyorum....