TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Carrera Chronograph Day-Date

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer Carrera Chronograph Day-Date

Mesaj 2fast4u » 14 Nis 2010, 10:33

herkesin gonlundeki saati bir an evvel alsin.%50 Indirim olayini bende duydum eski modeller icin gecerli sanirim zaten yeni model gelmiyor fakat yinede bu tip yaklasimlari gercek markalara veya oyle sandiklarima yakistirmiyorum.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 14 Nis 2010, 12:05

Gerçekten bu indirim olayları ya da kampanyaları maliyeti topu topu 3-4 € olan t-shirt'lerde anlıyorum ama bu kadar kaliteli ve pahalı saatlerde de bu tarz kampanyalar canımı sıkıyor.Sen nakit 5.000 TL verip alıcaksın 2 hafta sonra başkası 2.500'e bi de taksitle falan alıcak.Demek ki distribütör ve bayii'lerin kar marjları bu kadar yüksek.

Peki thewatchery.com,alısverissaati.com ve chrono24.com gibi yerler hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?Şu ana kadar bir kere hepsiburada.com'dan uygun bir quartz guess almıştım onun dışında saat konusunda web olayı ile ilgili pek bir bilgim ve buna dayanarakta güvenim yok.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 14 Nis 2010, 14:27

Benim bayi karları ile ilgili bir derdim yok. Neden derseniz... Bu arkadaşlar size bir servis vermeye çalışıyor. Ürünlerini peşin alıp bu ürünleri sergilemek ve kullanıcının deneyebilmesi için kimi zaman aylarca vitrinde tutuyorlar. İkincisi bu iş yerlerinin kiraları ödenmek zorunda, çalışanlara maaşlar veriliyor, vergilerini ödemek zorundalar çünkü kayıt dışı hiçbir saat satışı olamaz. (ithalattan dolayı belli adetler, garanti v.b. nedenlerden)

Bir düşünün binlerce liralık kiralar ve yine binlerce liralık ücretler, diğer masraflar vergiler. Kaç tane saat satılıyor ki bu insanlar daha düşük karlar ile bu işi yürütebilsin.

Yurtdışından alınacağına yaşanılan ülkeden alınması her zaman daha mantıklı. Hem sektörü desteklemek, hem bayileri ve distrübütörleri güçlendirmek hem aradığımız saati istediğimiz zaman istediğimiz yerde bulabilmek hem de vergi sistemine destek olmak adına yerli piyasadan alım yapmak çok önemli.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 14 Nis 2010, 15:12

Söylediklerinizin bir çoğuna katılıyorum ve ben de bir esnaf çocuğum fakat ticaretin de biraz adil olmasını istiyorum.

Tabiki bende isterim oturup sohbet ederek çay kahve içerek alışveriş yapmayı hatta aldıktan sonra da ilişkiye devam edip yüz yüze bakmayı ama dediğim gibi bende parayı maalesef kolay kazanmıyorum.Şimdi day-date'i daha yeni bir kaç arkadaşımız aldı ben yarın forumda 3.000 TL'ye aldım desem ne olur.O yüzden fair ticaret olduğunu bilsem de gönül rahatlığıyla alsam ama hepimizin bildiği gibi lig tv'yi bile çoğumuz farklı fiyatla seyrediyoruz kime ne tuttururlarsa.

Tabiki bu yazdıklarım çoğunlukla imkanlarla alakalı yoksa benim patronum saati bırak günlerce araştırmayı yapmayı 30 sn.de alıyor.

Diyalog :D
Patron : Yeni çıkan havalı ne var?
Satıcı : Bunlar yeni geldi,tourbillon var,o var bu var ve sayın başbakanımız kullanıyor x bey size de bu yakışır
Patron : Sar ordan bana 2 tane hanıma da ver bakalım şurdan pırlantalı mırlantalı bi şey
Satıcı : Peki efendim süper karar verdiniz öyle yakıştı böyle forsunuz oldu

Sadece 30 sn.da benim 5 senelik maaş gitti :D
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 14 Nis 2010, 15:23

Day-Date gibi bir saati uzak doğu dışında (orada bile emin değilim) 3000 TL'ye alamazsın. Çünkü vermezler. Bu indirimlerin yapıldığı saatler ya satış rakamları inanılmaz düşük saatlerdir yada çok beklemiş saatler.

Paranın kolay kazanılmadığı kesin dikkatli harcamakta da yarar var ama %50;lik indirimler gerçek olmadığı gibi çok sık karşımıza çıkmıyor da
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 15 Nis 2010, 10:37

clk dedigin gibi buyuk indirimler satis rakkamlari dusuk yada bekleyen saatler icin olmali o nedenle rolex veya bulgari de aldiin fiyat 10 sene sonrada o model icin aynen gecerlidir.Fakat ben gecen gun elinde markalari eriten buyuk saat zinciri bir markada yari yariya indirimli fiyatlarla breitling omega ve oris gordum.O an icin o magazayla ilgili bir durum sanmistim fakat sanirim oris te zaten indiirm varmis.En azindan belli modellerde .Diyecegim su ki marka dedigin saatini kendi zincir dukkanlarinda satar.Fiyat politikasinida ona gore sabit kilar.Yoksa verirsen saga sola bayilik onlar dara dustugunde senide yerin dibine sokar
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 15 Nis 2010, 10:49

Ben böyle bir indirime Türkiyeden baska bir yerde rastlamadim zaten :) Bir alman ismi konulmus Cin mallarinda var bir de Türkiye'de High End saat satan bayilerde :)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 15 Nis 2010, 12:29

Dedikleriniz çok doğru bende başka bir yerde böyle indirimler olacağını sanmıyorum hatta geçen hafta Paris La Fayette'de eşime de almayı düşünüyorum 2 tane olursa bari indirim yapın falan dedim ama 100 € küsüratı bile atmadılar.

Bursa'da oturmama rağmen Nisan başındaki Pırlant'ın %50 indirimini kaçırdığıma inanamıyorum.Nisan başında maalesef sürekli iş seyehatindeydim ve o zaman henüz forum üyesi de olmadığım için haberim olmadı.

Birileri bari ben gittim sadece daha sade ve ucuz modellerde indirim vardı desinde içim rahatlasın bari :D
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners