TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dress Watch Seçimi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Dress Watch Seçimi

Mesaj Bg17 » 20 Eki 2016, 19:30

Ikincisi butce disi ama deger.

Ilk saatin ikinci elini dusunme, ben senden alirim ilerde ;)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj eskiserkan » 20 Eki 2016, 20:59

Merhaba

Glashütte Senator Panorama Moon Date babam üç yıldır kullanıyor. Kaliteli ve oldukça kullanışlı, kendisi de oldukça memnun. Türkiye'de fazla göremeyeceğiniz, genelde de saat merakı olan insanların bidiği bir marka. Yalnız Glashütte markasının Türkiye desteği biraz zayıf. Kayış yenilemek istedik satan yer bulamadık. Almanya seyahatlerimde Wempe-Bucherer iki şehirdeki altı mağazasına uğradım yine de bulamadım. En son benzer bir kayışı almak durumunda kaldım. Firmaya e-mail attım "direkt satış yapmıyoruz" yantı verdiler. Aldıktan sonra teknik bir problem yaşarsanız fazla da yurtdışı bağlantınız yoksa problem olabilir.

Resimdeki IWC Portuguese ben kullanıyorum. Glashütte Senator'e göre bence daha kullanışlı. Klasik olmasına rağmen casual giyimle de kullanabileceğiniz, diikat çeken, yine etrafta fazla göremeyeceğiniz bir saat. 7 gün rezerv konusu kullanmadığınız zamanlarda da saatin durması için fazla engel oluşturmuyor. Kahverengi kayışla da kullanma imkanınız mevcut. IWC servis konusunda daha problemsiz.

İki saatin arkası da safir cam. Fiyatları da hemen hemen aynı sayılır. İkinci el düşünülerek alınacak saatler değil ikisi de şimdiden belirtmekte fayda var.
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj eskiserkan » 20 Eki 2016, 21:02

Resim
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj cagatay10 » 20 Eki 2016, 21:09

Bg17 yazdı:Ben bir iki oneride bulunuyum

Resim

Resim

İlk saat sanırım discontinued bir model, çünkü sitesinde göremedim. Üstelik Moser'in birçok modelini çok beğenmeme rağmen yanlış bilmiyorsam çelik saat üretmiyorlar, dolayısıyla bütçe dışı kalıyor hemen hemen tamamı.
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj archer75 » 21 Eki 2016, 05:29

İlk bakışta bende Bovet'i beğendim ama o tepe ile sanırım almak istemeyeceğim bir model olurdu. Secenekler içinde Moritz bu durumda ön plana çıkar benim içinde. IWC Portuguese Auto benim de çok sevdiğim, denediğim bir model. Geçen sene yenilenmişti sanırım, 4.kriterden vazgeçme durumu olursa iyi bir tercih olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj archer75 » 21 Eki 2016, 18:04

Bütçe biraz daha zorlansa çok iyi bir secenek bu olurdu. Hem de bir taşla 3 kuş vurulur;

Resim
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj Bg17 » 21 Eki 2016, 18:26

archer75 yazdı:Bütçe biraz daha zorlansa çok iyi bir secenek bu olurdu. Hem de bir taşla 3 kuş vurulur;

Resim

Bu saate ben bile yavas yavas yaklasiyorum. Turkiyeye gelmis mi?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Dress Watch Seçimi

Mesaj o2o » 21 Eki 2016, 19:48

Başar Abi Ankara da 2 hafta önce panora ya denemek için gittin ama eskisi de yenisi de yoktu overseasın. Bir saate yakın sohbet vs bende bu arada VC worldtimer denedim [emoji2].

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 106 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners