TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Klasik Giyim İçin Saat

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Klasik Giyim İçin Saat

Mesaj fasakasa » 20 Ağu 2016, 13:56

eraslani yazdı:Hosgeldiniz :champ:
Genç bir ingilizce öğretmeni için 50-60 usd yetersiz bir bütçe bence..kullanacağınız saat bir nevi kırtasiye malzemesi sayılır:) sezon başı odeneginden biraz pay alsin ..
Eşim de ingilizce öğretmeni olduğu için affınıza sığınarak samimi fikrimi söylemek istedim..

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Sizce nereye çıkmalı bütçe ve hangi modellere bakılmalı ? Hayli kararsız kaldım şuan.
Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj tekinorkun » 20 Ağu 2016, 14:09

Bence paranizi cebinizde bekletip forumun 500 TL altindaki satilik saatler bolumune gunde bir defa bakmalisiniz. Eminim bir hafta 10 gun icinde hem herkesin gozu kapali onerecegi hemde sizi gorsel olarak tatmin edecek bir ilan karsiniza cikacaktir.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
tekinorkun

Mesaj kethuda57 » 20 Ağu 2016, 14:13

Eğer temiz ikinci el düşünürseniz forumun ikinci el bölümünü takip etmenizi tavsiye ederim. 500-900 arası fiyatlara çok güzel modeller karşınıza çıkabilir. Beğendiğiniz casio saat çok çok janjanlı kısa sürede sıkılırsınız gibi geliyor bana. Orient ve orient star modellerine bir bakın derim. Örnek vermek gerekirse mesela bu ilandaki saat size göre nasıl ? Çelik kordonlu bir saat size daha geniş kullanım alanı sunacaktır. Eğer kahverengi kordonda ısrarcıysanız çelik kordonu çıkarıp deri kordon takabilirsiniz. Pazarlık payı varsa gerçekten çok güzel ve ömürlük bir saat
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=22824#axzz4HruP6KBM
En son kethuda57 tarafından 20 Ağu 2016, 14:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj ozbugday » 20 Ağu 2016, 14:15

En son paylaştığınız resimdeki mavi ve siyah kadranlı saat de gayet hoş duruyor. Siz de beğendiyseniz neden olmasın? Ama hala kararsızım diyorsanız bir müddet daha bekleyip araştırmaya devam etmekte fayda var. Belki de işte tam da bu diyeceğiniz bir model bulursunuz ve içinize sinmiş olur. Bütçe artırımı için zaman kazanmak da mümkün böylece.
Kullanıcı avatarı
ozbugday

Mesaj Umutt » 20 Ağu 2016, 14:20

hocam forumda arkadaşlar zaten çok isabetli modeller onermişler.bu rakamlarda alınabilecek en mantıklı saatler seiko ve orient modelleri.emin olun tüm moda markalarından be hatta invicta dan çok daha iyilerdir.hatta butceyi 100 tl daha artırabilirseniz ikinci el bir orient bambino ya da mako alabilirsiniz ve bence sizin istediğinize fazlasıyla karşılık verir.aynı şeyi seiko 5 modelleri için de söyleyebilirim.sn eraslani nin de söylediği gibi kaliteşi ve şık bir saat istiyorsanız bu bütçe en azından bu kadar artırılmayı hakediyor diye düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj fasakasa » 20 Ağu 2016, 14:30

kethuda57 yazdı:Eğer temiz ikinci el düşünürseniz forumun ikinci el bölümünü takip etmenizi tavsiye ederim. 500-900 arası fiyatlara çok güzel modeller karşınıza çıkabilir. Beğendiğiniz casio saat çok çok janjanlı kısa sürede sıkılırsınız gibi geliyor bana. Orient ve orient star modellerine bir bakın derim. Örnek vermek gerekirse mesela bu ilandaki saat size göre nasıl ? Çelik kordonlu bir saat size daha geniş kullanım alanı sunacaktır. Eğer kahverengi kordonda ısrarcıysanız çelik kordonu çıkarıp deri kordon takabilirsiniz. Pazarlık payı varsa gerçekten çok güzel ve ömürlük bir saat
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=22824#axzz4HruP6KBM

Oldukça şık duruyor , ama benim saat anlamında buralara çıkmam mümkün değil. Yanlış anlamayın saat bu parayı etmez demiyorum. Ama vardır ya hani herkesin psikolojik sınırı :) Yani ben işte bu desem en fazla 300 TL verebilirim. O da geri satabileceğim bir saat olursa. Gerçi anladığım kadarıyla yazılan markaların hemen hepsinin bir piyasası var saat pazarında. Kordon anlamında deriyle ilgili aşınma problemi olursa sıkıntı. O yüzden aslında kasa olarak hem çeliğe hem deriye uygun modeller çok daha iyi.

Yukarıda bir üyemiz de casionun çok janjanlı olduğunu, sıkılabileceğimi yazmış. Bu açıdan bakınca da doğru bir yaklaşım.

Yani ben kriterlerimi belirtmeye çalışıyorum. Yaşım da 23 bu arada. Hani evlilik falan yokken biraz giyineyim diyorum.

Orient saatlerin cam şekli çok hoşuma gitti. Cam yapısından mı kadran yapısından mı bilmiyorum hafif oval mi diyelim, derin mi diyelim, özellikle yandan bakınca farklı bir duruşu var .
Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj fasakasa » 20 Ağu 2016, 14:43

kuyur yazdı:hocam forumda arkadaşlar zaten çok isabetli modeller onermişler.bu rakamlarda alınabilecek en mantıklı saatler seiko ve orient modelleri.emin olun tüm moda markalarından be hatta invicta dan çok daha iyilerdir.hatta butceyi 100 tl daha artırabilirseniz ikinci el bir orient bambino ya da mako alabilirsiniz ve bence sizin istediğinize fazlasıyla karşılık verir.aynı şeyi seiko 5 modelleri için de söyleyebilirim.sn eraslani nin de söylediği gibi kaliteşi ve şık bir saat istiyorsanız bu bütçe en azından bu kadar artırılmayı hakediyor diye düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mesela bütçeme uygun olarak Amazonda şu saat var. Orient FUG1R004B0
Resim

https://www.amazon.com/Orient-FUG1R004B ... eature_div

Ama her Orient alınır mı ? Kasa çapı 40mm diyor , kolda çok küçük durur mu ? Ya da mesela sizin önerdiğiniz Orient markalar gibi bu saatin de bir piyasası var mıdır ? Sıkıldığımda satılır mı ?
Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj kethuda57 » 20 Ağu 2016, 14:46

Hocam o zaman belirttiğiniz fiyat aralığında en iyi marka bana göre Lorus markasıdır. Kesinlikle sizi üzmez. Seiko grubuna ait kendi grubunda gayet başarılı bir markadır. Daha önceden 2-3 saatini kullandım. :thumbup:
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners