TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

10.000 $/€ Altında İsviçreli Diver Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 10.000 $/€ Altında İsviçreli Diver Tavsiye

Mesaj eyimen » 05 Ağu 2016, 10:13

Canli olarak da bir kez kurcalamisligim var, su guzellik 45mm olmasa, biraz daha para koyup mutlaka alin derdim :D

Resim
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj MertYe » 05 Ağu 2016, 16:13

Blancpain FF bence de çok güzel bir seçim olur. Bathyscaphe için ben tarz olarak beğeniyorum kolları boyutları tabi sizin tercihiniz fakat abisi FF varken ben tercihimi ondan yana kullanırdım. Tabi bu kasa tipi ve tarzının bana daha çok hitap ediyor olmasından dolayı yoksa FF Bathyscaphe de üzmez diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj archer75 » 05 Ağu 2016, 16:59

Benim de ilk aklıma gelenler JLC Deep sea ve Blancpain FF olmuştu, birçok arkadaş yazmış.

Aslında bir TRF Limited edition Oris Diver alın hiç uğraşmayın ne alacağım diye [emoji4][emoji4]
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj ltf » 06 Ağu 2016, 10:32

Clk yazdı:
ltf yazdı:
Her ne kadar beğenmiş olsam da benim açından da bazı negatif yanları mevcut ama yine de Clk'nın ağır sıfatlarını o kadar haketmiyor bence :D Saatin ortası nedense biraz fazla boş geldi ve hour markerlar da 43mmlik saatte bir o kadar küçük. Bir diğer şey de saat ve dakika kolları arasındaki boy farkı ciddi ölçüde az ve bu kollar dikdörtgen olduğundan dolayı farkın ayırt edilmesi biraz zorlaşıyor. Diver denilince de okunaklılık önemli olduğundan dolayı bu bir negatif olarak öne çıkıyor gibi.

Clk'nin agir sifatlarini hak etmiyor dedikten sonra neden toll watch olarak "USELESS" oldugunu aciklamak güzel olmus :thumbup: :D

Ben saati inceledim. Emirr arkadasimiz degindigi noktalar tabii ki saatin pozitif özellikleri ancak benim zaten bu noktalar üzerine tek bir cümlem olmadi. Elestiri saatin üretim amacina (diver) uymayan dizayni üzerine! Ve bunlari destekleyen en güzel fotograf

Resim

Benim yorumum üzerine ltf'nin degindigi bütün zayif noktalar bu fotografta ;)

Desk diver olarak muhteşem ancak gerçek amaçlı diving için başarısız olarak nitelendirelim ve Bathyscapei müebbet hapisten kurtaralım derim ben :D Foto üstünden proporsiyonlarında bir gariplik olmasına rağmen yine de canlı görmekte fayda var.

eyimen yazdı:Canli olarak da bir kez kurcalamisligim var, su guzellik 45mm olmasa, biraz daha para koyup mutlaka alin derdim :D

Resim

MertYe yazdı:Blancpain FF bence de çok güzel bir seçim olur. Bathyscaphe için ben tarz olarak beğeniyorum kolları boyutları tabi sizin tercihiniz fakat abisi FF varken ben tercihimi ondan yana kullanırdım. Tabi bu kasa tipi ve tarzının bana daha çok hitap ediyor olmasından dolayı yoksa FF Bathyscaphe de üzmez diye düşünüyorum.

45mm olayı düşündürüyor, yoksa biraz daha zorlayıp bütçeyi arttırabilirim. Panerai boyutlarıyla ince bileğimde epey bir emanet durdu, bu da muhtemelen öyle olacak ama yine de ADye uğradığımda deneyeceğim. Teşekkürler :champ:
Time is slow when you wait, time is fast when you are late!
Kullanıcı avatarı
ltf

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners