TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines Hydroconquest L36894536 & Seiko SBDC01 Seçim Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: longines hydroconquest L36894536 & seiko sbdc01

Mesaj Ekselans » 16 Haz 2016, 02:16

sumo nun dezavantajı gümrük ve kargo ücretini , yurtdışı internet alışveriş riski , bekleme
satmayı düşünmediğimden ve yukarıda belirttiklerimden dolayı fiyat farkını çok sorun etmiyorum
Kullanıcı avatarı
Ekselans

Re: longines hydroconquest L36894536 & seiko sbdc01

Mesaj Ekselans » 16 Haz 2016, 02:19

mucadeleci yazdı:Hydro 300 USD olsa bile bence Sumo onu her halukarda döver. Neden diye fikrimi sorarsanız; Hydro bir diver olmaktan uzak kalmış, dresswatch zaten değil, arada kalmış bir model ve çok parlak, jöle sürmüş 16lık delikanlı gibi ortalıkta geziyor :D Sumo öyle mi? Karakter desen onda, ağırlık desen onda, kendini bilmek desen yine onda :D Sumo tam bir diver, bilekte ben varım diyen bir "casual day" saati, çok kasmazsanız ceket-gömlek kombinasyonunda da sırıtmaz, tevekkeli ben lacivert üniforma altına Sbdc003'ü nam-ı diğer Bluemo'yu çelik bileziği ile sıkça takarım. Bence her açıdan kesinlikle Hydro dan üstün. Mekanizmalar eşdeğer diyebilirim. Biraz iddialı olacak ama; ben Sumo'nun koldaki duruşunu, işçiliğini vs. PO ile kıyaslarım.

Seçim sizin sayın *exellence :) :thumbup:

sayın mucadeleci :champ:
adama böyle sumo aldırılır :)
Kullanıcı avatarı
Ekselans

Re: Longines Hydroconquest L36894536 & Seiko SBDC01 Seçim Ön

Mesaj kuntik17 » 16 Haz 2016, 09:57

Bir hydro kullanıcısı olarak kendi deneyimlerimi paylaşabilirim.

Büyük rakamları seven var sevmeyen var fakat zaten rakamsız rolexvari dalgıç saatlerinden piyasada bolca var. Farklı bir saat isteniyorsa Hydro doğru seçim.

Sessiz çalışıyor, zaman tutması çok iyi.

Şık ve pahalı bir görüntüsü var insanların ilgisini çekiyor, günlük ofis kullanımı için ideal fakat biraz daha salaş giyinmeyi seviyorsanız biraz fazla gelebilir.

Benim ilk metal bilezik saatim olduğu için hala tam rahat edemedim ve bir kaç kişiden Hydrolar rahat değil eleştirisini duydum fakat başka marka metal bilezik saatim olduğu için kıyas yapamayacağım.
Kullanıcı avatarı
kuntik17

Mesaj Ekselans » 20 Haz 2016, 13:15

cevaplar için teşekkürler
Longines Hydroconquest Black Dial tercih ettim.
uygun zamanda kutu açılışı yaparak resimleri paylaşırım
Kullanıcı avatarı
Ekselans

Mesaj mucadeleci » 20 Haz 2016, 15:48

*exellence, ben sahsen hic tecrube etmedim ama JDM modellerini Aydin saatten talep edebilirsin. Irtibata gecip fyat almakta fayda var.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj mosef » 20 Haz 2016, 16:22

hydroconquesti bir sene kullandım. Neredeyse hergün kolumdaydı. Bileziği konforsuzdu, tam istediğim şekilde ayarlayamadım. Ama buna çok takılmamıştım.
Optik olarak ise oldukça başarılı buluyorum. Saatin yalnızca bileziğindeki polished kısmı gereksiz bana göre. Onun dışında kadranı, piyasadaki diğer saatlerden farklı. tamamen özgün bir saat olmasa da "farklı" kelimesinin doğru olacağını düşünüyorum. ve yukarıda da söylendiği gibi görenler olduğundan daha pahalı bir saat olduğunu sandığına da çoğu kez şahit oldum.
hayırlı olsun saatiniz, iyi günlerde kullanın.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj Ekselans » 21 Haz 2016, 10:14

mucadeleci yazdı:*exellence, ben sahsen hic tecrube etmedim ama JDM modellerini Aydin saatten talep edebilirsin. Irtibata gecip fyat almakta fayda var.

maalesef istediğim modelin TR girişi yokmuş
sadece bir saatçinin web sayfasında denk geldim (o da mavi kadranlı)
fiyatı % 55 şişirmiş
Kullanıcı avatarı
Ekselans

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 116 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners