TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 Lira Limitli Dress Watch Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 lira limitli dress watch önerisi

Mesaj TSayiR » 08 May 2016, 23:42

metalnova yazdı:
TSayiR yazdı:sarb033 sarb035 :thumbup: 2000üstü az bir takviyeyle her ikisini birden alır değişikli kullanırsın :thumbup:

iyi fikir :) ama alacağım saati değiştirmek gibi düşüncem olmadığından gücümün yettiğinin en iyisini alıp sürekli kullanmak istiyorum. zamanla başka saatler eklenir yanına, şimdi mako kullanıyorum, oldukça memnunum, bu mako ve alacağım dress watch'ı elimden çıkarmayacağım. sarb ile sdgm arasında %50 gibi fiyat farkı var. iki saati de resimlerinden gördüğüm kadarıyla biliyorum. aralarında biraz kalite farkı var gibi gördüğüm kadarıyla. acemi bir kullanıcıyım, bu farkı göremezsin derseniz, sarb033 de alabilirim. aradaki kalite farkı hissedilir derecedeyse ve brightz bu fiyat farkını hak ediyorsa brightz alır geçerim :)

Degistirmek demedim; değişikli dedim. :thumbup: Yani bir gun birini birgun birini, acik renk giyindiyseniz mesela beyazi.. o gun koyu giyindiyseniz siyahi vs vs. :thumbup:
Veyahutda deri kayislarla kombin edersiniz bayagi şık oluyorlar :thumbup:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj metalnova » 09 May 2016, 00:19

Star yazdı:Ben bu fiyat aralığında Frederique Constant FC-303S5B6 ya da FC-350S5B6 alırdım sanırım. Ya da slim line serisini zorlardım :champ:

fc gerçekten güzel bir marka, forumdaki kutu açılışlarına imrenerek bakıyorum. deneme şansım oldu bazı modellerini, ama bütçemi biraz aşıyor ayrıca deri kordonla kullanmak gerekir diye düşünüyorum, çok zarif, şık modelleri var ama deri kordon kullanamıyorum, markanın çelik kordonlu modelleri de gözüme hoş görünmüyor.
Kullanıcı avatarı
metalnova

Mesaj metalnova » 09 May 2016, 00:24

TSayiR yazdı:
metalnova yazdı:
TSayiR yazdı:sarb033 sarb035 :thumbup: 2000üstü az bir takviyeyle her ikisini birden alır değişikli kullanırsın :thumbup:

iyi fikir :) ama alacağım saati değiştirmek gibi düşüncem olmadığından gücümün yettiğinin en iyisini alıp sürekli kullanmak istiyorum. zamanla başka saatler eklenir yanına, şimdi mako kullanıyorum, oldukça memnunum, bu mako ve alacağım dress watch'ı elimden çıkarmayacağım. sarb ile sdgm arasında %50 gibi fiyat farkı var. iki saati de resimlerinden gördüğüm kadarıyla biliyorum. aralarında biraz kalite farkı var gibi gördüğüm kadarıyla. acemi bir kullanıcıyım, bu farkı göremezsin derseniz, sarb033 de alabilirim. aradaki kalite farkı hissedilir derecedeyse ve brightz bu fiyat farkını hak ediyorsa brightz alır geçerim :)

Degistirmek demedim; değişikli dedim. :thumbup: Yani bir gun birini birgun birini, acik renk giyindiyseniz mesela beyazi.. o gun koyu giyindiyseniz siyahi vs vs. :thumbup:
Veyahutda deri kayislarla kombin edersiniz bayagi şık oluyorlar :thumbup:

demek istediğinizi anladım, saati sürekli kullanacağım için bütçemin elverdiği en iyi saati almak istiyorum. orientstar'lar sdgm sarb arasında kalite olarak göze batacak fark yoksa sarb alabilirim, ama tasarım olarak sarb ı bu üç modelden biraz daha az beğendim.
Kullanıcı avatarı
metalnova

Mesaj nadsevic » 09 May 2016, 02:17

Bu fiyat aralığında aklıma ilk gelenler tissot visodate ve le locle oluyor.
Kullanıcı avatarı
nadsevic

Mesaj mosef » 09 May 2016, 08:28

ikinci el longines hydroconquest düşünülebilir. hem spor hem şık kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
mosef

Re: 2000 Lira Limitli Dress Watch Önerisi

Mesaj bumingaffar » 09 May 2016, 23:42

Steinhart marine serisine de bakabilirsiniz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
bumingaffar

Mesaj maviplnet » 10 May 2016, 16:47

yaklaşık 2 aydır hangi jdm diye araştırıp durdum. sarx mi sarb mı yoksa adgm mi? sonra sarb ve sdgm arasında kaldım ve 330 usd ye sarb varken 630 usd ye sdgm ye yani yaklaşık iki katına çok benzer bir saat almak istemedim. kalite farkı cidden vardım. sözüm yok ama sadece kasa ve bilezikte. mekanizmaları aynı olunca bence 2 kat fark verene kadar hevesim geçene kadar takıp daha sonra belki başka bir jdm yada swees made yi araştırmaya başlarım dedim. sdgm nin bileziği bariz çok daha kaliteli ama her ikisinide alınca deri kolçak ile dönüşümlü takacağımdan 300 usd yi ekstradan vermek pek hesabıma gelmedi. ayrıca 600 usd bandına çıkınca 700-800 usd lere çok şahane swees madeler alternatif olacağından alternatifsiz olan(bence) sarb modeline yelken açtım.bakalım sipariş verdim ne zaman gelecek.darısı sizin başınıza
Kullanıcı avatarı
maviplnet

Mesaj TSayiR » 11 May 2016, 10:38

Sayfayı açan kardeşim, eğer ille de bu tarz olsun demezsen eğer:

viewtopic.php?f=202&t=22082#axzz48KY4vv8a

Bendeki turtlei satabilseydim ilan çıktığı dakika almıştım bu alpinisti arkadaş 2 saat kullanmış mükemmel kondusyonda eğer tarzınsa kaçırma derim :thumbup: :thumbup:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners