TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

10.000 TL Bütçe İle Kendini Fark Ettiren Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 10.000 TL Bütçe İle Kendini Fark Ettiren Saat Önerisi

Mesaj mertk » 18 Nis 2016, 13:27

Omega Po zaten giriş seviyesi değil de Omega'da inhouse chrono olmadığı sürece fiyatlar aşağı yukarı aynı veya farklı malzeme(altın vb.)

(Omega Tourbillon dışında)

Çok fazla komp. olmayan bütün markalar için de geçerli bu Rolex vs.

Yani saate giriş seviyesi olarak bakmak çok manasız zaten, hangisini beğeniyorsanız onu alırsınız aralarda uçurum yok.

Star'ın önerdiği saat tam size göre bence de
En son mertk tarafından 18 Nis 2016, 13:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj mmmpower » 18 Nis 2016, 13:28

bkarasu yazdı:Zevkinizi anladım ve önerilen omegaların size göre olmadığı görüyorum ama yinede "giriş seviyesi ve 10 sene öncesinin tasarımı" bakış açınızın bana göre yanlış olduğunu söylemek istedim, saate araba gibi bakmamalısınız, zevklinize uymayabilir ama omega ya giriş seviyesi deyip orisin bu modeli alırsanız daha üst kalite bir saat aldığınızı düşünmeyin.

Aynen, tam da sizin dediğiniz gibi düşünüyorum, işte o yüzden tüm zevk ve beğenilere saygı duyuyorum. Dediğiniz gibi markası omega vs olmasın ama bu ayarın bir altında marka fakat çok şık olsun. Diğer konuda da size katılıyorum o tasarımları veya markaları kötülemek değil sadece güncel şartlarda bir tasarıma atıfta bulunmaktı amacım.

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
mmmpower

Mesaj Kaçmazfb » 19 Nis 2016, 10:59

İki tane maranello saati olan biri olarak bende maranello tavsiye edeyim .
Dediğiniz fiyat bandında (10.000)maranello nun altın bezelli buton vesaire detayları olan kronometreli top grade mekanizması ne saatleri var .Ferrari baş tasarımcısının tasarımı;kaliteden hiç taviz verilmemiş, ben basit kolaya katılmış ,ucuz seri üretim tarzı vesaire birşey göremedim .Ayrıca cosc veya top grade mekanizmaları olan isviçre saati.Ancak şunu belirteyim almadan satma ihtimalini düşünüyor iseniz alınmayabilir :D .
Kullanıcı avatarı
Kaçmazfb

Mesaj mmmpower » 19 Nis 2016, 21:36

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Saati satmak için almıyorum tabiki. Hem bugünü hem de yıllar sonrayı düşünerek aşağıdaki modelde karar verir gibiyim siz ne dersiniz? farklı bişi olsun istiyorum... yorumlarınız ricasıyla,

http://www.alwaysfashion.com/tr/p/13551/tiffany-atlas-gent-z10008212a10a71a/13682

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mmmpower

Mesaj mosef » 20 Nis 2016, 08:52

Sonuçta kullanacak kişi siz olduğunuz için neyi beğeniyorsanız onu alın ama ben olsam bu saati almazdım.
sizin yerinizde olsam, en azından bir kaç ay bekler, okur, araştırır, bilgi sahibi olur ve kararımı da bu şekilde verirdim. 10 bin tl iyi bir bütçe çünkü.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj ermansire » 21 Nis 2016, 01:03

Siz mainstream bir marka/model istemiyorsunuz sanırım. Bütçe dahilinde montblanc saatlere de bir bakmanızı öneririm. Chopard ve longines de düşünülebilir.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj bkarasu » 21 Nis 2016, 01:23

Evet Chopard Gran Turismo xl düşünülebilir
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj Cazomi » 14 May 2016, 00:29

İkinci el pam380 tavsiye rderim
Kullanıcı avatarı
Cazomi

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners