Nethiustr yazdı:Clk yazdı:Neden olmasin? Arabanin saatten pahali olmasi gerektigi kurali nerede yaziyor?
Saat farkında, röportajında gösterdiğin 12 saatin beni etkilemişti abi, seiko skx007 den limitli üretim panerai bile vardı, güzel bir koleksiyondu.
Kolunda bir system51 vardı, hala kullanıyorsan memnun musun?
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyimen yazdı:Nethiustr yazdı:Clk yazdı:Neden olmasin? Arabanin saatten pahali olmasi gerektigi kurali nerede yaziyor?
Saat farkında, röportajında gösterdiğin 12 saatin beni etkilemişti abi, seiko skx007 den limitli üretim panerai bile vardı, güzel bir koleksiyondu.
Kolunda bir system51 vardı, hala kullanıyorsan memnun musun?
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu röportaj Cct ile değil miydi??
MertYe yazdı:Belirtmek isterim ki foruma ilk üye olduğum dönemler Cct ile Clk'yı bende karıştırıyordum sürekli
Bu forumun fitratında var demekki
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baran yazdı:Arabadan pahalı saat durumu,çakma saat kullanımı,altın saat kullanımı,saate ayrılan butce ile maddi gelir orantısı gibi tüm bu konular bence tamamen saati kendinizmi yoksa başkasına gösteriş olsun statu olsun diyemi taktıgınız ile ilgili.Ben hep sölüyorum sanayide arabanın altına yatıyodum deepsea ile yada araba yıkıyodum celik altın submarinerle.Etaba gidiyoruz toz toprak oluyor yada yazlıkta buggy ile ormana giriyorum kolumda orisinden daytonasına hepsi oluyordu.Dereden gecerken koluma kurbağa sıcradı koluma carptı kolumda oris titanıum diver vardı ahahahah etrafımda saatten anlayanda yok forum üyeleri haricinde.Görüşmeye gittiğimde iş cevresinde doğrusu altınlı modeller hariç kimsenin anladıgını sanmıyorum.Durum tamamen karakterinizle alakalı yani.Dacia Duster direksiyonunda kullanmadıgım Rolex modeli kalmadı umrumdada değil.Düşman bileğe değil ayağa bakar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir
|