TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hozburun ve Diğerleri!

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hozburun ve Diğerleri!

Mesaj Clk » 15 Nis 2016, 12:36

O ben degilim ama kullanicisi memnundur herhalde :D Can'a sormak lazim :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj eyimen » 15 Nis 2016, 12:37

Nethiustr yazdı:
Clk yazdı:Neden olmasin? Arabanin saatten pahali olmasi gerektigi kurali nerede yaziyor? ;)

Saat farkında, röportajında gösterdiğin 12 saatin beni etkilemişti abi, seiko skx007 den limitli üretim panerai bile vardı, güzel bir koleksiyondu.

Kolunda bir system51 vardı, hala kullanıyorsan memnun musun?

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu röportaj Cct ile değil miydi?? :D
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Khan » 15 Nis 2016, 12:42

eyimen yazdı:
Nethiustr yazdı:
Clk yazdı:Neden olmasin? Arabanin saatten pahali olmasi gerektigi kurali nerede yaziyor? ;)

Saat farkında, röportajında gösterdiğin 12 saatin beni etkilemişti abi, seiko skx007 den limitli üretim panerai bile vardı, güzel bir koleksiyondu.

Kolunda bir system51 vardı, hala kullanıyorsan memnun musun?

Bu röportaj Cct ile değil miydi?? :D

Pardon, isim hafızası kötü olunca böyle oluyor. Daha önce de Hozburun hocama Horozburun demişligim var[emoji14]
Cct Clk :) çok fark yok gibi :)

God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj MertYe » 15 Nis 2016, 12:57

Belirtmek isterim ki foruma ilk üye olduğum dönemler Cct ile Clk'yı bende karıştırıyordum sürekli :D

Bu forumun fitratında var demekki

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Khan » 15 Nis 2016, 13:00

MertYe yazdı:Belirtmek isterim ki foruma ilk üye olduğum dönemler Cct ile Clk'yı bende karıştırıyordum sürekli :D

Bu forumun fitratında var demekki

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D haklısın

Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Cct » 15 Nis 2016, 13:00

:lol: :lol:

Clk'nın Rolex'ten başlayıp Rolex'e kadar uzanan bir koleksiyonu var :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Baran » 15 Nis 2016, 13:03

Arabadan pahalı saat durumu,çakma saat kullanımı,altın saat kullanımı,saate ayrılan butce ile maddi gelir orantısı gibi tüm bu konular bence tamamen saati kendinizmi yoksa başkasına gösteriş olsun statu olsun diyemi taktıgınız ile ilgili.Ben hep sölüyorum sanayide arabanın altına yatıyodum deepsea ile yada araba yıkıyodum celik altın submarinerle.Etaba gidiyoruz toz toprak oluyor yada yazlıkta buggy ile ormana giriyorum kolumda orisinden daytonasına hepsi oluyordu.Dereden gecerken koluma kurbağa sıcradı koluma carptı kolumda oris titanıum diver vardı ahahahah etrafımda saatten anlayanda yok forum üyeleri haricinde.Görüşmeye gittiğimde iş cevresinde doğrusu altınlı modeller hariç kimsenin anladıgını sanmıyorum.Durum tamamen karakterinizle alakalı yani.Dacia Duster direksiyonunda kullanmadıgım Rolex modeli kalmadı umrumdada değil.Düşman bileğe değil ayağa bakar :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Khan » 15 Nis 2016, 13:55

Baran yazdı:Arabadan pahalı saat durumu,çakma saat kullanımı,altın saat kullanımı,saate ayrılan butce ile maddi gelir orantısı gibi tüm bu konular bence tamamen saati kendinizmi yoksa başkasına gösteriş olsun statu olsun diyemi taktıgınız ile ilgili.Ben hep sölüyorum sanayide arabanın altına yatıyodum deepsea ile yada araba yıkıyodum celik altın submarinerle.Etaba gidiyoruz toz toprak oluyor yada yazlıkta buggy ile ormana giriyorum kolumda orisinden daytonasına hepsi oluyordu.Dereden gecerken koluma kurbağa sıcradı koluma carptı kolumda oris titanıum diver vardı ahahahah etrafımda saatten anlayanda yok forum üyeleri haricinde.Görüşmeye gittiğimde iş cevresinde doğrusu altınlı modeller hariç kimsenin anladıgını sanmıyorum.Durum tamamen karakterinizle alakalı yani.Dacia Duster direksiyonunda kullanmadıgım Rolex modeli kalmadı umrumdada değil.Düşman bileğe değil ayağa bakar :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haklısın hocam, onun için düşük pahaya yüksek kalite ürünleri yakalamaya çalışmak benim için çok daha zevkli geliyor.

Koleksiyonumu da bu prensibe göre yapıyorum.
Sonuçta etkilemek istediğim hiç kimse yok, ilk saatim sahte bir patek philippe idi, her gören iki kere bakıyor, ama saat dağarcığım arttıkça kolumda sahte bir saat taşımanın buruklugunu yaşıyorum.

Fark ettim ki, benim etki alanım başkası değil, tam kendimmiș :)
Kullanıcı avatarı
Khan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners