TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk Mekanik Saat Olarak Seiko 5 SNXA131 Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İlk Mekanik Saat Olarak Seiko 5 SNXA131 Bilgi ve Öneri

Mesaj ozanxos » 01 Oca 2016, 22:48

Seiko 5 Srp557j
Bu model başlangıç için harikadır. Fiyatına bakmayın 2. El çok temiz bir seiko 5 400-500 fiyat aralığında rahatlıkla bulunabilir. Yaşınızı düşünürsek eğer bu saat 35 yaşına da 70 yaşına da gelseniz size çok yakışır.
Bence biraz daha sabredip biriktirin 500tl civarına çıkın ve Spor bir seiko 5 alın derim ben. Hiçbir zaman modasını ve değerini kaybetmez :champ:
Ayrı s şunu da belirteyim forumun satış bölümünü takip edin bence 2.el çok temiz saatler yakalayabilirsiniz. Satış yapan arkadaşlara güvenebilirsiniz de :champ:
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Mesaj YafezDiham » 01 Oca 2016, 23:02

öneriniz için teşekkür ederim , ama ilk saatim olduğu için sıfır olmasını istiyorum bütçem de 300-400 kadar olduğundan benim için en iyi seçenek orient 65001B olarak görünüyor . Seiko 5 Srp557j oldukça hoş ama beni aşar , orienti bile görünüşe göre zar zor aldırabileceğim . yeni yılınızı kutlarım ..
Kullanıcı avatarı
YafezDiham

Mesaj ozanxos » 02 Oca 2016, 00:51

Alacağınız model de çok güzel zamanında elimden geçti malzeme kalitesi özellikle çok hoşuma gitti.Kolumda küçük durduğu için elden çıkarmıştım.Tavsiyem özellikle mavi kadranlı olanı almanızdır.İyi günlerde kullanın :champ:
Yeni yılınız kutlu olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Mesaj YafezDiham » 02 Oca 2016, 16:26

Açıkçası benim de mavi olanı daha çok hoşuma gitti siyahdan ziyade de aradaki 150-200 lira fiyat farkına değmez heralde diye düşündüm , sizce nasıl fiyat farkına değer mi renk işi ?
siyahı 357 lira , benim baktığım aynı modelin diğer renkleri 520'den başlıyor . tabi bunlar n11 den filan baktıklarım çok da detaylı şekilde pazarı bilmiyorum , sizin referans verebileceğiniz bir yer varsa siyahla aynı fiyatlarda tabi ki onlara da yönelirim .
*baktım ve www.saatciyim.com diye bir yer gördüm , orda başka renkte olanlar da mevcut ve onlar da 380 civarlarında , nasıl güvenilir midir duydunuzmu daha önce sahte filan çıkar mı ?
**turuncusuyla(SEM6500AM8) mavi-kırmızılı(FEM65006DV) var onları da kesiyorum ne güzel şeyler böyle , fiyat hepsi aynı düzeye inince pek karasız kaldım :D
En son YafezDiham tarafından 02 Oca 2016, 20:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
YafezDiham

Mesaj YafezDiham » 02 Oca 2016, 20:07

Orient Ray turuncu olanını alıyorum bir aksilik olmazsa ,bilgilendirmeleriniz için minnettarım , umarım pişman olmam ..
Kullanıcı avatarı
YafezDiham

Mesaj Kabamsi53 » 02 Oca 2016, 20:31

dostum bugun birtirlu firsat olmadi o sitede bende gordum size yollucaktim linkleri simdi baktimki zaten ayni sitede ayni modelleri gormussunuz iyi.. mavili kirmiziyi yani pepsi bezelliyi kullandim mavi ray i kullandim turuncu ray de siparis verdim bekliyorum sizinde turuncu ray de karar kilmaniz yerinde olmus yasinizada en cok bu gidecektir. okulda sporda vb.. nato kordonla kullanirsaniz daha rahat edersiniz hem de hafifler bende ona uygun nakot kordon ariyorum turuncu agirlikli
Kullanıcı avatarı
Kabamsi53

Mesaj YafezDiham » 02 Oca 2016, 22:42

Çok güzel , size de hayırlı olsun o zaman :champ: . Nato kordonu için önericeğiniz bir yer var mı , yoksa daha sonraları da alabilirim eğer pek gerekli değilse başta .
Kullanıcı avatarı
YafezDiham

Mesaj Kabamsi53 » 02 Oca 2016, 23:09

henuz almadigim icin onerecegim biryer yok ama nato kordon fiyatlari sudan ucuz oldugu icin nerde gorurseniz begendiginizi alin ben oyle yapicam sahsen
Kullanıcı avatarı
Kabamsi53

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners