Bende Bg17 gibi seçeneklerden çıkmadan cevap vermek istiyorum.
15400'ü bir kaç kere denedim fakat bu tip saatlerle aramda bir bağ kuramıyorum, olmuyor. Bence oranlarında sorun yok.
Bence diyorum çünkü benim oranlarım malum, bende güzel durdu
Jumbo bence daha güzel ama Jaguar XK gibi. Spor görünüyor ama değil. Boyutları müsade etmiyor. Ceketsiz takılamaz gibi geliyor. 15400 kağıt üzerinde ufak görünen boyut artışıyla daha geniş ve rahat bir kullanım sunuyor.
Hiç Royak Oak Chronograph denemediğim için bu seçenek hakkında yorumda bulunmak istemiyorum.
Royal Oak Offshore hakkında konuşacak olursam..
Eski kasada bu kombinasyon en beğendiğim, yeni Panda dial bu kadar etkileyici değil (zaten tam panda da değil) lakin bu fiyat aralığındaki bir saat için bazı kritik hataları var.
-Eğer bileğinizin yapısı uygun değilse klips can acıtacak kadar rahatsız.
-Rubber tepe ve pusherlar
eriyor. Titiz ve temiz kullanımda bu sorun minimize edilecektir fakat benim gördüğüm bir çok ROO'un tepesi erimekten
ufalmıştı. Ayrıca pusherlarda da bir süre sonra parlama başlıyor ve sürekli kirliymiş gibi bir görüntü oluşuyor.
Yeni kasada bu sorunların birçoğu bertaraf edilmiş.
-Seramik tepe ve pusherlar hem görüntü hemde dayanıklılık olarak eskisinden fersah fersah ötede.
-Kasada yapılan bazı ufak değişiklikler saatin bilekte daha ufak ve dengeli durmasını sağlamış.
-O lanet klips gitmiş ve yerine bildiğimiz toka gelmiş, çok çok daha rahat.
-Sapphire caseback var. O rotoru bir zahmet saklamasınlar zaten.
Bence yeni kasa Safari muazzam bir model olmuş. Hal böyle olunca fiyatınıda muazzam şekilde arttırmışlar. Birde sıfır veya çok temiz alınacaksa eski kasa Safari'ye rubber kayışın çok yakıştığını düşünüyorum. (İlla çıkıntılık yapacağım)
Her türlü saat itinayla takılır.