TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

4000 TL Bütçeli Otomatik Chronograph Deri Kayış Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 4000 TL Bütçeli Otomatik Chronograph Deri Kayış Saat Öne

Mesaj hozburun » 27 Kas 2015, 11:24

Deneme konusu denk getirmeye bağlı zira her yerde satılmıyor ve her model yok ama bu site güvenilir, bu fiyatlara UPS Expedited gönderi dahil , gümrükleme süresi de dahil 1 hafta ya da 10 günde elinizde olur .. Eğer ingilizceniz varsa şu adrese mail atın : larry@ashford.com

Almak istediğiniz modeli yazın ve kredi kartı ile ödeyeceğim deyin, ilave %5 indirim bile öneriyor ;)
En son hozburun tarafından 27 Kas 2015, 12:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Alcest » 27 Kas 2015, 11:26

Kullanıcı avatarı
Alcest

Mesaj SeRxx » 27 Kas 2015, 11:31

Hasan abi, UPS firması vergi dışında ekstra bir ücret çıkarıyor mu? Bir de Ashford, ödeme sayfasında vergiyi fiyattan düşüyor mu? Yoksa direkt oradaki fiyattan mı ödeme yapıyoruz?

Zenith'te zaman zaman çok güzel kampanyalar oluyor. Mutlaka takip edilmesi gereken bir site [emoji106]

hozburun yazdı:Deneme konusu den getirmeye bağlı zira her yerde satılmıyor ve her model yok ama bu site güvenilir, bu fiyatlara UPS Expedited gönderi dahil , gümrükleme süresi de dahil 1 hafta ya da 10 günde elinizde olur .. Eğer ingilizceniz varsa şu adrese mail atın : larry@ashford.com

Almak istediğiniz modeli yazın ve kredi kartı ile ödeyeceğim deyin, ilave %5 indirim bile öneriyor ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj hozburun » 27 Kas 2015, 11:45

Ben şu şekilde alıyorum ( hatta aldım ) : Siteye üyelik yapıyor ve profiliniz bölümündeki hesap kısmına kredi kartı bilgilerini giriyorsunuz .sonra almak istediğimiz modeli Larry biraderimize mail atıp kargo dahil kredi kartı ödemeli en son ne olur diye soruyorsunuz, arkadaşımız gayet hızlı ;) Çabucak cevap geliyor ve fiyatta anlaştıktan sonra online olarak siparişi siteden siz girip order demiyorsunuz Larry sizin adına siparişi oluşturuyor. Siz kendisine kredi kartınızın son 4 hanesini ve cvc kodunu mail atıyorsunuz o da yaptığı ilave indirim tutarı ile charge ediyor ( siteden online sipariş ettiğinizde Larry sitede yazan fiyattan indirim yapamıyor sitede fiyat ne yazıyorsa onu ödemek durumundasınız )

Kart bilgilerini verdikten sonra size confirmation geliyor ve ertesi gün paketi gönderiyorlar...UPS firması sadece vergiyi ödemeniz için size mail atıyor ek masraf yok ( elbette vergiyi UPS in size bildirdiği aynı gün öderseniz..Yoksa bekleme ücreti çıkar )

Ashford sitesindeki fiyatlar vergi hariç fiyatlardır yani orada yazan fiyattan düşüş yok , paket gelince vergiyi UPS in gümrükçüsü ünsped e ödüyorsunuz eft olarak....
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj hozburun » 27 Kas 2015, 12:44

Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj redbaron » 27 Kas 2015, 18:40

hozburun yazdı:Ben şu şekilde alıyorum ( hatta aldım ) : Siteye üyelik yapıyor ve profiliniz bölümündeki hesap kısmına kredi kartı bilgilerini giriyorsunuz .sonra almak istediğimiz modeli Larry biraderimize mail atıp kargo dahil kredi kartı ödemeli en son ne olur diye soruyorsunuz, arkadaşımız gayet hızlı ;) Çabucak cevap geliyor ve fiyatta anlaştıktan sonra online olarak siparişi siteden siz girip order demiyorsunuz Larry sizin adına siparişi oluşturuyor. Siz kendisine kredi kartınızın son 4 hanesini ve cvc kodunu mail atıyorsunuz o da yaptığı ilave indirim tutarı ile charge ediyor ( siteden online sipariş ettiğinizde Larry sitede yazan fiyattan indirim yapamıyor sitede fiyat ne yazıyorsa onu ödemek durumundasınız )

Kart bilgilerini verdikten sonra size confirmation geliyor ve ertesi gün paketi gönderiyorlar...UPS firması sadece vergiyi ödemeniz için size mail atıyor ek masraf yok ( elbette vergiyi UPS in size bildirdiği aynı gün öderseniz..Yoksa bekleme ücreti çıkar )

Ashford sitesindeki fiyatlar vergi hariç fiyatlardır yani orada yazan fiyattan düşüş yok , paket gelince vergiyi UPS in gümrükçüsü ünsped e ödüyorsunuz eft olarak....

Bütün bunlar 1500 USD üst limite kadardır diye tahmin ediyorum. 5-6bin USD'lik bir alışverişte gümrük işleri nasıl olur bilginiz var mı?
Kullanıcı avatarı
redbaron

Mesaj Bg17 » 27 Kas 2015, 20:58

hozburun yazdı:Ben şu şekilde alıyorum ( hatta aldım ) : Siteye üyelik yapıyor ve profiliniz bölümündeki hesap kısmına kredi kartı bilgilerini giriyorsunuz .sonra almak istediğimiz modeli Larry biraderimize mail atıp kargo dahil kredi kartı ödemeli en son ne olur diye soruyorsunuz, arkadaşımız gayet hızlı ;) Çabucak cevap geliyor ve fiyatta anlaştıktan sonra online olarak siparişi siteden siz girip order demiyorsunuz Larry sizin adına siparişi oluşturuyor. Siz kendisine kredi kartınızın son 4 hanesini ve cvc kodunu mail atıyorsunuz o da yaptığı ilave indirim tutarı ile charge ediyor ( siteden online sipariş ettiğinizde Larry sitede yazan fiyattan indirim yapamıyor sitede fiyat ne yazıyorsa onu ödemek durumundasınız )

Cok faydali bilgilendirme. Ek ne kadar indirim yapiyor genelde?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj hozburun » 27 Kas 2015, 21:02

%5 kafadan yapıyor ama saatin stok durumuna göre ya da popülaritesine göre değişiyor...
Kullanıcı avatarı
hozburun

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners