Benim dan覺mak istediim bir konu var. Bir Rolex almak istiyorum. Bu Rolex'in m羹mk羹n mertebe zaman ge癟tik癟e daha bir deerli olmas覺n覺 istiyorum. B繹yle dememin sebebi eski model submariner lar覺n veya daytonalar覺n duruma g繹re ciddi deerli olmalar覺.
A癟覺k癟as覺 saati alay覺m 10 sene sonra deerlenir satay覺m diye bir d羹羹ncem yok ama gelecekte daha az bulunacak olmas覺 ve daha deerli olmas覺 bunlardan dolay覺 sahip olmu olman覺n verecei zevkten dolay覺 b繹yle bir aray覺覺m var.
rnein Submariner 2010 modellerde i癟i yaz覺l覺 oluyor. Hem eski kasan覺n son 羹retimleri hemde az say覺da var dier modellere g繹re. Seramik 繹ncesi bezel ve i癟i yaz覺l覺 olan modeller 2-3 sene civar覺 uretildi diye biliyorum.
Gelelim as覺l soru iaretine. Akl覺mda bununla ilgili 3 model var. Biri 16610 date submariner, biri 14060 veya 14060M no date sub sonuncusu ise 16710 pepsi bezel. Hepside 癟ok sevdiim modeller olduu i癟in bu beni daha 癟ok mutlu eder diyebileceim bir model yok. Belki duygusal olarak pepsi bir t覺k 繹nde olabilir ama sublarda kesinlikle beni 羹zmez. Sizin se癟iminiz ne olurdu diye dan覺mak istiyorum veya alternatif d羹羹nceleriniz varsa duymak isterim. Teekk羹rler.