TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hepsiburada 1000 TL Alışverişe 300 TL İndirim Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hepsiburada 1000TL alış verişe 300 tl indirim saat onerı

Mesaj ileyzer » 21 Ağu 2015, 08:43

SeRxx yazdı:Size 500 liranın altına Seiko SNDF93 alalım ne dersiniz? ;)

hocam malesef hepsiburadada bu saat yok googledan baktım guzel saatmıs ama benım hepsıburadadan almam lazım o sebeble ole yazdım
Kullanıcı avatarı
ileyzer

Mesaj mosef » 21 Ağu 2015, 08:46

hocam o zaman hiç zorlamayın hepsiburada'yı. 500'tl civarına da çok güzel saatler var. bu forumda her bütçeye göre öneriler gelir, limit düşük ya da yüksek hiç önemi yok. önemli olan saat merakı olan birine güzel bir saat almasında yardımcı olabilmek. ben de size bir orient tavsiye edeyim:
Orient FER0200FD0
http://lghttp.23740.nexcesscdn.net/80AC ... k_6985.jpg

forumun ikinci el bölümünde bir mako da var.
En son mosef tarafından 21 Ağu 2015, 09:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj ileyzer » 21 Ağu 2015, 08:51

hocam bu degılde su saatı buldum seıkoda otomatik olarak ama bunada ındırım kuponunu kullanmaya ızın vermıyor sıstem

http://www.hepsiburada.com/seiko-srp277 ... SASRP277J1
Kullanıcı avatarı
ileyzer

Mesaj ileyzer » 21 Ağu 2015, 08:56

mosef yazdı:hocam o zaman hiç zorlamayın hepsiburada'yı. 500'tl civarına da çok güzel saatler var. bu forumda her bütçeye göre öneriler gelir, limit düşük ya da yüksek hiç önemi yok. önemli olan saat merakı olan birine güzel bir saat almasında yardımcı olabilmek. ben de size bir orient tavsiye edeyim:
Orient FER0200FD0
http://orientwatchusa.com/blog/wp-conte ... ill010.jpg

forumun ikinci el bölümünde bir mako da var.

hocam bu saat cok orjınalmıs ılgıncmıs ancak forumdan almak ıcın pesın para lazım o yuzden hocam ben zor alırım forumdan helede su anda memleket bıraz kotuye gıdıyor sanırım yıne rafa kaldırmak durumunda kaldım bu alıs verısı kusura bakmayın yardımcı olmanız ıcın actım konuyu ancak malesef vazgecmıs oldum yınede tesekkur ederım cok saolun
Kullanıcı avatarı
ileyzer

Mesaj asymptote » 21 Ağu 2015, 09:21

ileyzer yazdı:sanırım yıne rafa kaldırmak durumunda kaldım bu alıs verısı kusura bakmayın yardımcı olmanız ıcın actım konuyu ancak malesef vazgecmıs oldum yınede tesekkur ederım cok saolun

O halde acele etmeyin. Uygun bir zamanında tekrar saat danışma başlığı açın, o zaman saat tercihinde size yine yardımcı olmaya çalışırız. Hem bu arada forumu okur, saatler hakkında daha fazla bilgi sahibi olursunuz. Böylece ne istedğinize karar vermeniz daha kolay olur.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj ileyzer » 21 Ağu 2015, 12:10

asymptote yazdı:
ileyzer yazdı:sanırım yıne rafa kaldırmak durumunda kaldım bu alıs verısı kusura bakmayın yardımcı olmanız ıcın actım konuyu ancak malesef vazgecmıs oldum yınede tesekkur ederım cok saolun

O halde acele etmeyin. Uygun bir zamanında tekrar saat danışma başlığı açın, o zaman saat tercihinde size yine yardımcı olmaya çalışırız. Hem bu arada forumu okur, saatler hakkında daha fazla bilgi sahibi olursunuz. Böylece ne istedğinize karar vermeniz daha kolay olur.. :thumbup:

haklısınız hocam ole yapmayı planlıyorum artık sımdıden cok tesekkur ederım
Kullanıcı avatarı
ileyzer

Re: Hepsiburada 1000 TL Alışverişe 300 TL İndirim Saat Öneri

Mesaj Eterna » 22 Ağu 2015, 20:32

Bir gün bir iş arkadaşım böyle bir kampayadan yararlanmıştı ve çok mutlu olmuştu. Bir kaç gün sonra indirimki aldığı rakamın zaten saatin normal piyasa fiyatı oldğunu görmüş bozulmuştu... Her işte hayır vardır yani
Kullanıcı avatarı
Eterna

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners