Bg17 yazd覺:Bir soru, kac yasinda senin sub? Kac yildir kullaniyorsun? Bakim yaptirdin mi?
Yakla覺k 3-4 ya覺nda. 8 ayd覺r kullan覺yorum. Hi癟 bak覺m yapt覺rmad覺m
Bg17 yazd覺:Bir soru, kac yasinda senin sub? Kac yildir kullaniyorsun? Bakim yaptirdin mi?
Tgm yazd覺:Bg17 yazd覺:Bir soru, kac yasinda senin sub? Kac yildir kullaniyorsun? Bakim yaptirdin mi?
Yakla覺k 3-4 ya覺nda. 8 ayd覺r kullan覺yorum. Hi癟 bak覺m yapt覺rmad覺m
Tgm yazd覺:Tahminimce bakimsiz 2 3 yil daha gider...sonrasina 700 usd civari masraf olma ihtimali yuksek...
Bi de bu pencereden bak
Tgm yazd覺:Evet b羹t羹n otomatik saatler i癟in ka癟覺n覺lmaz. Yeni kasay覺 al覺rsam sizin dile getirdiiniz 2-3 y覺ll覺k s羹reyi biraz daha yukar覺ya 癟ekebilirim. Sonu癟ta daha yeni bir saat. Seramik bezel Sub'a 癟ok yak覺覺yor. Bir kere denedim bileimde ama ne yalan s繹yleyeyim boyut konusunda da bir s覺k覺nt覺m yok. Beendim yani..
Deitirme se癟enei u an daha a覺r bas覺yor
Cct yazd覺:Tgm yazd覺:Evet b羹t羹n otomatik saatler i癟in ka癟覺n覺lmaz. Yeni kasay覺 al覺rsam sizin dile getirdiiniz 2-3 y覺ll覺k s羹reyi biraz daha yukar覺ya 癟ekebilirim. Sonu癟ta daha yeni bir saat. Seramik bezel Sub'a 癟ok yak覺覺yor. Bir kere denedim bileimde ama ne yalan s繹yleyeyim boyut konusunda da bir s覺k覺nt覺m yok. Beendim yani..
Deitirme se癟enei u an daha a覺r bas覺yor
襤 iknaya olmaya kald覺ysa biraz daha konuay覺m
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: andromeda, barkodd ve 30 misafir
|
||||||||||||||