PP 5711 ile sizde benim 5726 ile yaşadığım tatlı bunalımı yaşayacaksınız bence

Yani diğer saatlerden lig olarak farklı olunca hep onu takmak istemek ve diğer saatlerin üvey evlat muamelesi görmesi sendromu olarak da açıklayabiliriz.
Bu durumda kullanım alanı olabildiğince farklı bir saat seçmek lazımki o saat de yeteri kadar "wrist time" alsın - yoksa 2 saati de takabileceginiz bir ortam olduğunda eliniz ister istemez PP'ye gidecektir.
O yüzden bence 2 alternatif var - ya çok daha formal bir dress watch, ya da 5711 in biraz fazla "narin" kaçacağı kıyafetlerle takmak için daha kalın / agresif bir sports watch.
İki kategoride de sonuçta kendim aynı şekilde düşünüp benzer alımlar yaptığım için biraz taraflı olabilirim
Dress watch kategorisinde Reverso Duo'ya bakmanızı tavsiye ederim çünkü fiyatından bağımsız olarak bir horolojik ikon ve ne kadar sadeyse o kadar makbul bence. Yani ben 100,000USD'lik patek'i olup dress watch olarak çelik reverso kullanan insanlarda gördüm. Reverso'nun en büyük avantajı bence biraz "ben saatten anlıyorum" mesajı vermesi

Price / Value oranında çok çok iyi bir saat.
Spor saat konusunda da RO Offshore'u tek geçerim. Burda da en sevdigim model halen sahibi olduğum Safari ve çok makul bir farka yenisiyle değiştirme şansım olmasına ragmen değiştirmedim çünkü eski Safarinin çok daha sade ve şık durduğunu düşünüyorum. Ama 5711 mavi kadranından ve çelik bileziğinden dolayı mavi / kahve tonlarıyla da güzel kombinlenicek bir saat. O yüzden bir RO diver'da sizin koleksiyona güzel olabilir kanımca