TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Patek Philippe / Audemars Piguet / Lange&S繹hne Karars覺zl覺覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe / Audemars Piguet / Lange&S繹hne Karars覺zl

Mesaj onatozer » 04 Kas 2014, 03:06

B繹yle haute horology i癟erikli bir konu i癟in 繹ncelikle Bar覺'a teekk羹r ediyorum. B羹t癟em dahilinde olsun olmas覺n 癟ok keyifle okuyor ve yorum yap覺yorum, hatta kafa patlat覺yorum. :P

Benim fikrim b繹yle bir koleksiyonda AP Jumbo kesinlikle olmal覺. nceleri mesajlar覺mda da AP 15400 neden olmas覺n diye ak覺l 癟elmeye 癟al覺覺yordum fakat k覺sa s羹re de olsa kullan覺nca 15400'羹n 15202 ye g繹re ger癟ekten bir g繹mlek daha aa覺da olduuna kanaat getirdim. :oops:
15202'nin bilekte k羹癟羹k durduuna ise kesinlikle kat覺lm覺yorum. 羹nk羹 kasa yap覺s覺 itibar覺 ile zaten Bezelin bilek kal覺nl覺覺ndan daha k羹癟羹k olmas覺 ve luglar覺n bittii yerde bilein bitmesi gerekiyor. AP Jumboya ROC gibi deil Reverso gibi bak覺lmal覺 dersem daha anla覺l覺r olabilir. Safkan dress watch diyemesem bile yine de klasik bir saat. Ayr覺ca bilezikli saat ihtiyac覺 s繹z konusu olunca bence gelmi ge癟mi en g羹zel bileziklerden biri bu koleksiyonda yer bulmazsa g繹zlerim a癟覺k giderim. :D

Lange konusuna gelirsek, kalitesini tart覺mak kesinlikle haddimiz d覺覺 olsa da kullan覺m s羹resi ve amac覺na bak覺l覺rsa Nautilus bu koleksiyonda olduu s羹rece Lange fazlal覺k olur gibime geliyor. 覺k bir davet i癟in Lange 癟ok uygun evet, ancak o zaman Nautilus ne zaman kullan覺lacak? Kot ile tak覺lacak alternatifler zaten mevcutken Lange de tak覺m elbise ile kullan覺l覺nca Nautilus tamamen kullan覺m d覺覺 kal覺r gibime geliyor.

Son alternatifim ise daha marjinal olacak ancak senin seveceini d羹羹nd羹羹m i癟in s繹ylemeden duramam; F.P.Journe
Butik ve yeni say覺labilecek bir marka olmas覺na ramen hem 繹zg羹n hem de saat d羹nyas覺nda hemen herkesin sayg覺s覺n覺 癟oktan kazanm覺 bir marka. Ayr覺ca tarz olarak da kot ile de ceket ile de rahatl覺kla kullan覺labilecek bir saat. Koleksiyondaki favorilerimden olsa da Reverso'nun yerini de gayet g羹zel doldurabileceinden, marjinal 繹nerim u ekilde: Reverso gitsin, F.P.Journe Tantalum Bleu ve AP Jumbo gelsin. Lange b羹t癟esine iki saat de ikinci el bulunup rahat癟a al覺nabilir, Reverso'yu da bana hediye edersin :lol: :lol: :lol:
Alt覺n saat gerekiyorsa Reverso+AP safari feda edilip, FPJ Octa ve AP Jumbo al覺nabilir.

ALS koleksiyona dahil olur da AP Jumbo d覺ar覺da kal覺rsa ciddi bir eksiklik olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum. O nedenle senaryolar bence "AP Jumbo+?????" eklinde olmal覺. Koleksiyondan bir ka癟 par癟a ile vedala覺p soru iaretleri ikinci el ALS 1815 Up&Down ile de tabii ki dolabilir. Ancak s覺f覺r覺 i癟in o soru iaretlerinin dolar iareti olmas覺 gerekir. :lol: ALS'nin B羹t癟eyi amay覺 gerektirecek heyecan覺 yaratabilir mi onu bilemiyorum ama 15202'nin "iyi ki alm覺覺m" dedirteceinden eminim. :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj BarisFB » 04 Kas 2014, 15:12

Onat ellerine sal覺k abi :champ: :champ: tam vazge癟mitim b羹t羹n mant覺kl覺 noktalara deinerek yine kafam覺 kar覺t覺rmay覺 baard覺n :lol: :lol:

Acaba s繹yle bir ey dertlere derman olur mu sence :thumbup: :thumbup:

Resim

Ultra thin'se ultra thin, 39mm ise 39mm, ha yan覺nda bir de perpetual calendar覺 var :lol:

ya da b繹yle bii mesela :super: :super:
Resim

Resim
En son BarisFB taraf覺ndan 04 Kas 2014, 15:36 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Patek Philippe / Audemars Piguet / Lange&S繹hne Karars覺zl覺覺

Mesaj onatozer » 04 Kas 2014, 15:36

Bar覺 :champ: inan d羹n bu saat hakk覺nda Drk ile konutuk, hatta skeleton gold olan覺n覺 bile beendik :D
Iddial覺 saatleri beenmeme ramen skeleton benim 襤cin bile biraz fazla iddial覺 geliyor. AP bilezii zaten yeterince janjanli:lol:
Ben genelde sade saatleri daha cok seviyorum ancak bu moonphaseli royal oakda Kalabal覺覺n cirkin durduunu d羹羹nm羹yorum. Bildiim kadar覺 ile de ikinci elde liste fiyat覺na gore gayet cazip fiyatlar覺 var. Ancak ote yandan orjinal jumbo her daim deerini koruyacak bir saat, S覺f覺r ya da ikinci el G繹n羹l rahatl覺覺 ile al覺n覺p zarar etmeyecei kesinletirilir. Bir dier konu da bildigin kadar覺 ile mavi tonu jumboya gore biraz daha ac覺k bir renk. Birebir jumbonun komplikasyonlusu diye d羹羹nmek Dogru degil bu nedenlerle. Eer bulursan bunu da Jumboyu da takip hangisi g繹z羹ne guzel g繹z羹k羹rse Al覺p keyfine bakmak :thumbup: :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj SalihY » 09 Kas 2014, 23:18

PP'nin olduu yerde kafa kar覺覺kl覺覺 olmaz / olmamal覺 :lol: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
SalihY

Kay覺t: 03 Ara 2012, 00:39

Mesaj cyberpearl » 10 Kas 2014, 11:32

Tabii zevkler tart覺覺lmaz ama AP bir baka benim g繹z羹mde :)
Kullan覺c覺 avatar覺
cyberpearl

Kay覺t: 26 Eyl 2014, 17:25

Mesaj onatozer » 10 Kas 2014, 12:05

Bu bal覺a g繹rsel destek gerek :)
ResimResimResim
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj Cct » 10 Kas 2014, 12:33

Resim

Bende geri kalmayay覺m :lol:

Yaln覺z ger癟ekten 癟ok k羹癟羹k saatmi.
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj onatozer » 10 Kas 2014, 12:42

nemli olan boyu degil ilevi :lol:

Saka bir yana capi k羹癟羹k olup bu kadar Butun durmas覺, bilei bir bileklik gibi sarmas覺 saatin 繹l癟羹lerinin ne denli dengeli oldugunu g繹steriyor. 42mm den aa覺 saat kullanmam覺 bendenizi t羹m kulland覺覺m saatlerin asl覺nda b羹y羹k olduuna ikna edecek bir yap覺s覺 var
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners