Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
tüm arkadaşlara teşekkür ederim tekrar.. ilerleyen günlerde güzel fotoğraflar çekmeyi istiyorum..telefonla çekilenler pek hoş olmuyor..insanları soğutmayalım saatten sirkecide saati aldığım satıcı saat bilgilendirme ve fiyat konularında tatminkar davrandi..tavsiye edebilirim.. bozulan ttouch expert saatim için yardımcı olabileceğini söyledi..o saatide kendisine göndericem bakalım ne çıkacak..
bu arada saatin çelik bileziği çok fazla ağırdı günlük kullanmak için..önce deri ve çelik 2 kordon için pazarlık yaptık aslında.. ama çelikten vazgeçtim son anda..titanyum falan olaydı belki olurdu ama çelik çok ağır almadım o yüzden..