TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mvmt Marka Saat Hakkında Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Mvmt Marka Saat Hakkında Bilgi ve Yorum

Mesaj Architecte » 03 Ara 2014, 02:27

Bir teşekkür de benden size. :thumbup:

Elbette boşa para vermiyoruz, lakin marka değerini hesaba kattığımızda satın aldığımız nesnenin yüksek bir alım gücü gerektirdiğini bilmemiz gerekiyor. Zaten ödediğimiz para BİLGİyedir yoksa 130-140 gramlık bir nesnenin maden olarak ne kadar değeri olabilir ki? Misalen söylüyorum bir tonluk bir arabayı metal cinsinden hesap edersek kilosu 2-3 liradan fazla değildir. Ama bugün bir tonluk bir Range Rover'a 300 bin éuro para ödüyoruz. Saatleri yüksek teknolojik makineler üretiyor' derken basit anlamda ''işte makineler üretiyor'' değildir kast ettiğim. O'na bakarsak 100- 200 bin éuroluk arabaları da makineler üretiyor. Bir Panerai bir Rolex yada Omega firmasının sahip olduğu bilgi, donanım ve tecrübeye ulaşmak kolay olsaydı herkes emsal saatler yapardı. Kısacası para eden nesne değil, sahip olunan bilgidir. Bu bilgiye teknolojiye ulaşmaksa hiç kolay değildir. Umarım kendimi ifade edebildim
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj Bg17 » 03 Ara 2014, 02:52

Gayrimaddi hak olan marka degerine para veriliyor.

Zaten luks tuketimde cok da bu sekilde bi mana aramamak lazim.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj kilimanjaro » 03 Ara 2014, 13:10

memojan yazdı:Bir teşekkür de benden size. :thumbup:

Elbette boşa para vermiyoruz, lakin marka değerini hesaba kattığımızda satın aldığımız nesnenin yüksek bir alım gücü gerektirdiğini bilmemiz gerekiyor. Zaten ödediğimiz para BİLGİyedir yoksa 130-140 gramlık bir nesnenin maden olarak ne kadar değeri olabilir ki? Misalen söylüyorum bir tonluk bir arabayı metal cinsinden hesap edersek kilosu 2-3 liradan fazla değildir. Ama bugün bir tonluk bir Range Rover'a 300 bin éuro para ödüyoruz. Saatleri yüksek teknolojik makineler üretiyor' derken basit anlamda ''işte makineler üretiyor'' değildir kast ettiğim. O'na bakarsak 100- 200 bin éuroluk arabaları da makineler üretiyor. Bir Panerai bir Rolex yada Omega firmasının sahip olduğu bilgi, donanım ve tecrübeye ulaşmak kolay olsaydı herkes emsal saatler yapardı. Kısacası para eden nesne değil, sahip olunan bilgidir. Bu bilgiye teknolojiye ulaşmaksa hiç kolay değildir. Umarım kendimi ifade edebildim

Elbette haklısınız :thumbup: ancak çelişkiler dünyası işte ... yurtdışından bi dolu paraya ithal edilen birçok malzemeyi ÜRGE adını verdiğimiz çalışmalar sonucu ülkemizde üretmeyi başardık.Yurtdışına döviz çıkışının önlenmesi gurur verici tabi.Ünlü saat markalarınında çok küçük dizayn değişiklikleri yapılarak üretilebileceğini düşünüyorum.Ha böyle bir saatı alırmısınız derseniz yanıtım hayır olur :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj waryok » 27 Ara 2014, 03:15

Bu marka saati Türkiye de alabilecegimiz bir yer varmi acaba ?
Kullanıcı avatarı
waryok

Mesaj behram6060 » 21 Haz 2015, 01:14

arkadaşlar merhaba.. brathwait marka saatler gerçekten çok hoş ve kaliteli duruyor.. ben de çok aradım ama satış sadece yurtdışında yapılıyor. bu saati nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
behram6060

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners