stroustrup yazd覺:Baran yazd覺:Rolex ta覺manin zorlugu nedir?
Baz覺 癟aps覺z esprilere maruz kalmak ve 癟akma olup olmad覺覺n覺n sorulmas覺.
HeroFB yazd覺:beyefendi deri kay覺l覺 neredeyse klasik bir saat soruyor biz yine Submariner 繹neriyoruzneredeyse ben 2. saat sorsam bana bile bo ver baka saati 2. sub'覺 al diyeceksiniz ya
bence IWC gayet g羹zel al覺n覺p tak覺l覺r ve marka da cidden prestijli bir marka ama ben olsam son karar覺 vermeden GP gibi son derece 覺k klasik saatleri mevcut olan bir ka癟 markaya daha bakar覺m hatta belki fiyat覺 avantajl覺 bile salanabilir
Archimed yazd覺:Resmi olan IWC Portofino ile Rolex Submariner apayr覺 kulvarlar覺n saatleri; elmayla armudu kar覺lat覺rmamak gerekir. Resimdeki kahverengi deri kay覺l覺 modelin bir de Milanese kay覺l覺 olan versiyonu var, onu da incelemenizi 繹neririm. Sizin yerinizde olsam beendiysem IWC'yi al覺rd覺m. 襤lerde bir adet de Submariner al覺rd覺mSubmariner'in 50. y覺l i癟in yeil bezeli siyah kadranl覺 modeli bildiim kadar覺yla limitli 羹retim, bulmak kolay olmayabilir ve limitli saatlerin fiyat seviyeleri otomatik olarak y羹kseliyor. Bunun yerine yeil beze ve kadranl覺 LV modeli de bence 癟ok 覺k.
Baran yazd覺:stroustrup yazd覺:Baran yazd覺:Rolex ta覺manin zorlugu nedir?
Baz覺 癟aps覺z esprilere maruz kalmak ve 癟akma olup olmad覺覺n覺n sorulmas覺.
Bu tamamen arkadas, is cevrenizle gezdiginiz oturdugun yerle hatta sahip olduklarinizla ilgili 繹le dusunmeyin.
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kutukutu, Majestic-12 [Bot] ve 32 misafir
|