TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

IWC Portofino Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: IWC Portofino Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj stroustrup » 27 Haz 2014, 11:03

Potuguese Yacht Club Chronograph'覺 beeniyorum ama ikinci eli bile Submariner'覺n s覺f覺r覺ndan pahal覺 :(
Kullan覺c覺 avatar覺
stroustrup

Kay覺t: 26 Haz 2014, 19:10

Mesaj Archimed » 27 Haz 2014, 13:37

Resmi olan IWC Portofino ile Rolex Submariner apayr覺 kulvarlar覺n saatleri; elmayla armudu kar覺lat覺rmamak gerekir. Resimdeki kahverengi deri kay覺l覺 modelin bir de Milanese kay覺l覺 olan versiyonu var, onu da incelemenizi 繹neririm. Sizin yerinizde olsam beendiysem IWC'yi al覺rd覺m. 襤lerde bir adet de Submariner al覺rd覺m :thumbup: Submariner'in 50. y覺l i癟in yeil bezeli siyah kadranl覺 modeli bildiim kadar覺yla limitli 羹retim, bulmak kolay olmayabilir ve limitli saatlerin fiyat seviyeleri otomatik olarak y羹kseliyor. Bunun yerine yeil beze ve kadranl覺 LV modeli de bence 癟ok 覺k.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Re: Ynt: IWC Portofino Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj Baran » 27 Haz 2014, 14:08

stroustrup yazd覺:
Baran yazd覺:Rolex ta覺manin zorlugu nedir?

Baz覺 癟aps覺z esprilere maruz kalmak ve 癟akma olup olmad覺覺n覺n sorulmas覺.

Bu tamamen arkadas, is cevrenizle gezdiginiz oturdugun yerle hatta sahip olduklarinizla ilgili 繹le dusunmeyin.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Bond » 27 Haz 2014, 14:20

HeroFB yazd覺:beyefendi deri kay覺l覺 neredeyse klasik bir saat soruyor biz yine Submariner 繹neriyoruz :o neredeyse ben 2. saat sorsam bana bile bo ver baka saati 2. sub'覺 al diyeceksiniz ya :)

bence IWC gayet g羹zel al覺n覺p tak覺l覺r ve marka da cidden prestijli bir marka ama ben olsam son karar覺 vermeden GP gibi son derece 覺k klasik saatleri mevcut olan bir ka癟 markaya daha bakar覺m hatta belki fiyat覺 avantajl覺 bile salanabilir

Hero bakan konu sahibi ikisi aras覺nda kal覺nca ben LV daha yak覺覺kl覺 ve kullan覺l覺 diye 繹nerdim :D Yaz覺n plajlarda tuzlu suda falan rahat olur diye d羹羹nd羹m :champ:

Sana kesin olarak tavsiye etmiyorum ikinci submariner'i :D :thumbup: GP'de g羹zel ama sana 繹nerim Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle Small Seconds olurdu :super:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj stroustrup » 27 Haz 2014, 14:28

Archimed yazd覺:Resmi olan IWC Portofino ile Rolex Submariner apayr覺 kulvarlar覺n saatleri; elmayla armudu kar覺lat覺rmamak gerekir. Resimdeki kahverengi deri kay覺l覺 modelin bir de Milanese kay覺l覺 olan versiyonu var, onu da incelemenizi 繹neririm. Sizin yerinizde olsam beendiysem IWC'yi al覺rd覺m. 襤lerde bir adet de Submariner al覺rd覺m :thumbup: Submariner'in 50. y覺l i癟in yeil bezeli siyah kadranl覺 modeli bildiim kadar覺yla limitli 羹retim, bulmak kolay olmayabilir ve limitli saatlerin fiyat seviyeleri otomatik olarak y羹kseliyor. Bunun yerine yeil beze ve kadranl覺 LV modeli de bence 癟ok 覺k.

Hakl覺s覺n覺z, kar覺lat覺rma bak覺m覺ndan doru ikili deiller. B羹t癟enin her kulvardan saat almaya m羹sait olmamas覺 dolay覺s覺yla farkl覺 kulvarlardan fiyat覺 yak覺n olan saatler aras覺nda kalabiliyor insan. Resimdeki Portofino 癟ok houma gitti, fazlaca klasik olmas覺 dolay覺s覺yla biraz kukuluyum ger癟i kullanmak s覺k覺c覺 olurmu diye. Portuguese Yacht Chronograph'覺n aa覺daki modeli ve Rolex Submariner 116610 LV de kafam覺 kurcal覺yor.

http://www.iwc.com/en/collection/portug ... ont/zoom-2

Bu arada LV'nin 50. y覺l modeli olduu konusunda san覺r覺m Rolex yanl覺 y繹nlendirdi, saati denemeye gittiimde bunun 50. y覺l modeli olduunu s繹ylediler.
Kullan覺c覺 avatar覺
stroustrup

Re: Ynt: IWC Portofino Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj stroustrup » 27 Haz 2014, 14:31

Baran yazd覺:
stroustrup yazd覺:
Baran yazd覺:Rolex ta覺manin zorlugu nedir?

Baz覺 癟aps覺z esprilere maruz kalmak ve 癟akma olup olmad覺覺n覺n sorulmas覺.

Bu tamamen arkadas, is cevrenizle gezdiginiz oturdugun yerle hatta sahip olduklarinizla ilgili 繹le dusunmeyin.

Hakl覺s覺n覺z, doru yerde ta覺nd覺覺 s羹rece sorun olmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
stroustrup

Mesaj Bond » 27 Haz 2014, 14:46

Limitli 羹retim deil ancak 癟ok g羹zel modeldir. 50th Anniversary 16610LV ile ilgili bilgilere linkten g繹z gezdirilebilir :thumbup:

Rolex 16610LV MK1 50th Anniversary vs Rolex 116610LV :arrow: viewtopic.php?f=62&t=13184&p=256701#p256721
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj hakan1970 » 27 Haz 2014, 14:51

Kronometre d羹meleri hari癟 覺k bir saat
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kutukutu, Majestic-12 [Bot] ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners