TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sea Urchin Hata

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Sea Urchin Hata

Mesaj Erdem35 » 24 May 2014, 18:20

gokhancpt yazdı:Merhaba arkadaşlar .Yaklaşık 10 gün önce Markafoni den sipariş ettiğim seiko 5 sea urchin model saatimin kadranında çok dikkatli inceleyince jewels yazısın sağ tarafında incecik beyaz bi noktaya ve yine kadranda saat 5 noktasının yanında daha da ince bir noktaya rastladım .Bu tozmu yoksa fosfor parçasımı bilemiyorum .Aynı zamanda tarih göstergesinin çerçevesinin metalinde yine çok çok dikkatli bakınca kılcal bi çizik var gibi aslında çizik bile denemez ama bir hata var dıkkatimi cekti.V e ayrıca saatin kordonunda ki ipli etiketin ipi biraz hırpalanmış ve iki düğüm atılmış

Sizce bunlar normal mi? Kafaya takılacak problemlermi ?

Saat dün akşam elime geçti ve baklalarını kendim çıkardım .Tabi bu işlemi yaparken baklaların yanlarında benden kaynaklanan kılcal çizikler oluştu bunu kafaya takmıyorum sadece bunu dememin nedeni geri iade edemiyeceğim anlamına geliyor

Üstadlar ve konudan anlayanlar yardım ederseniz sevinirim

bence saatinize o kadar yakından ve çok çok dikkatli bakmayın ve keyfini çıkara çıkara kolunuzda taşımaya devam edin ;) :thumbup: bana o kadar çok kafaya takılacak problemler pardon sorunlar :) gibi gelmedi...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj gargamell » 24 May 2014, 19:15

uhpu yazdı:Sn Gargamel,
Öncelikle gecmis olsun dilerim,
Zira narsisizm çağımızın en tehlikeli hastalıklarından biridir, kibir üzerine inşaa edilir, sessiz ve derinden ilerleyerek kişiyi ele geçirir, kişi sadece kendini beğenmekle kalmayıp, cevresinde yer alan kişileri beğenmez, düşüncelerini kucumseyip hor görmeye baslar,
Zaman içerisinde sadece kendi düşüncelerinin doğru olduguna inanıp kimseye saygı duymaz, hele elinde herhangi bir güç varsa ve bu gücü uygulama şansı bulunursa artık iyice hastalık ilerler ve narsist kişide körlük baslar,

Güç ve iktidar körlüğü

Ve kişi tum eleştiri ve karşı fikirlere kapalı olduğu icin tedavi edilemez bir hale gelir.
Sorumluluğunda bulunan kurum veya kişileri olumsuz etkilemeye baslar.

Hatta bunun cok daha ileri boyutlarını ülke olarak yasamaktayiz. Her gecen gün ülke olarak uçuruma doğru ilerlemekteyiz.

Sn Gargamel, umarım kısa sürede hastalık ilerlemeden bir çözüm bulursunuz..

Bu kara günlerimde kahkahalarla gülmemi sağladığınız için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Ve son söz olarak Dr. House'un da dediği gibi "Kibir, hak edilmelidir!" :thumbup:
The Time-Tested, Battle-Hardened.
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj gargamell » 24 May 2014, 19:17

mucadeleci yazdı:Oha yaa... Bu hastalık bu kadar ciddi bir hastalık miymis? Bende sandım ki; Narsist kişi nar yemeden 1 gün dahi yaşayamaz filan yada benzeri :P :D

Davranış bilimleri alanında doktor ünvanı almaya yakınım, ben bile şaşırdım. Bir aydınlanma oldu bende. Ufkum iki-üç katına çıktı. :thumbup:
The Time-Tested, Battle-Hardened.
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj Modern60 » 24 May 2014, 22:29

Bence de o kadar yakından teleskopla bakmayın...her saatin içerisinde bazı küçük parçaçık toz vs gibi kalır. Keyfinize bakın...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj gokhancpt » 27 May 2014, 01:08

bu durum olağan bir olay diyen arkadaşlar olmuş ama çok geç artık geri gönderdim .Ama kafaya koydum bu sea urchin i başka bi siteden alacam sizin aklınıza fiyatı uygun güvenilir bir yer geliyor mu ? Bu arada konu baya dağılmış psikolojiye ve hatta felsefeye dalanlar olmuş Gregory House başkandan örnekleyen bile var :lol:
Kullanıcı avatarı
gokhancpt

Mesaj gokhancpt » 27 May 2014, 01:09

Modern60 yazdı:Bence de o kadar yakından teleskopla bakmayın...her saatin içerisinde bazı küçük parçaçık toz vs gibi kalır. Keyfinize bakın...

teleskop dedinizde hakkaten harita büyüteciyle baktım o derece rahatsızlık işte :)
Kullanıcı avatarı
gokhancpt

Mesaj asymptote » 27 May 2014, 01:23

Minimal kusurlar bizleri rahatsız etmemeli. Zira küçük masum kusurlar iyidir, güzeldir, hatta gereklidir. Umarım bir anlatım bozukluğu içermiyor bu yazdıklarım.. :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mucadeleci » 27 May 2014, 01:35

Fazla kasmaya gerek yok zira *Serdar abi servetini döktü bu kusurlardan kurtulamadı :D :lol:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners