SqrT1903 yazdı:raven yazdı:mako xl ya da rayhele bir de mavi olursa...
çok soru soruyorum kusura bakmayın ama merak ettiğim konu şu..
neden orient mako? açıkca şöyle söyliyeyim daha önce saate çok para vermedim hediye geldi genelde
ve orient mako biraz sade geliyor şekli itibariyle hani düz mantık düşünüyorum 500 lira vericem ama düz bi saat olucak madem öyle gider casionun düz modelini 150 liraya alırım sıkıldığımda başka bir tane alırım
umarım derdimi anlatabilmişimdir daha tam olarak saat sevdalısı biri değilim sizin gibi
siz bir satıcı olsaydınız makoyu nasıl överdiniz hani kanıma dokuncak sözler bekliyorumahahahha çok tuhaf bir konuşma oldu ama napalım bunları düşünmek zorundayım
Zor sorular..

Açıkçası forum olarak mekanik saatleri seviyoruz, Orient Mako'da bu bütçeyle alınabilecek en iyi saatlerden biri hem tasarım hem mekanik kalitesi olarak.
İlk mesajda paylaştığınız Edifice serisinden saatleri de beğendiyseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 3 senedir sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.
Neden Mako sorusunun daha ayrıntılı cevaplarını da Mako kullanan dostlara bırakıyorum.
Farklı seçenekler için Seiko 5 50th Anniversary modellerine de bakabilirsiniz. Sizin de istediğiniz gibi hem gösterişli hem de kaliteli saatler.

Bu arada paylaştığınız Edifice modellerini çok beğendim.