Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
KKarakuş » 15 May 2013, 21:11
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
-

KKarakuş
-
Symurg1907 » 15 May 2013, 21:19
KKarakuş yazdı:Symurg1907 yazdı:hocam ben fena sardım bu saat işine anlaşılıyorki bu bütçe yetmeyecek istediğim gibi bir saat almaya. Dün hediye gelen ps3'ü satıp 500-600 TL ye çıkarayım bütçemi..
Max 600 tl bütçe dersek ne alabiliriz? Mekanik Skeleton
Orient Racing Skeleton

Öneriniz için teşekkürler, gerçekten güzel saat ama böyle tam iskelet arıyorum ben. Biraz önce 1700 TL lik bir saat bulup koymuştum buraya örnek olarak ama admin sildi galiba şimdi bulamıyorumda daha
Moderasyon Bilgi: Orijinal olmayan saatlerin linkini yüklemeyiniz. Üst bantta zaten bilgisi yazıyor
-

Symurg1907
-
Symurg1907 » 15 May 2013, 23:32
HeroFB yazdı:benim tavsiyem hiç bir şeyi satmadan ilk bahsi geçen bütçe ile swatch,seiko ve orient gibi bir saat almanız 1-2 kullandıktan sonra ise imkan olursa yaklaşık 1000-1200 TL civarlarına daha gönlünüze göre ve çok uzun yıllar kullanacağınız bir saat almanız çünkü anladığım kadarıyla 600 TL'ye alacağınız saatte sizi tam anlamıyla mutlu etmeyecek bu yüzden bence bütçeyi saklamakta fayda var

Pekı ama benım ıstedıgım tarzda yanı hem skeleton ve mekanık saat onerınız varmı bu markalar arasından?
-

Symurg1907
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 123 misafir